ЗАД НОВИНИТЕ

Калейдоскоп / Януари 2017
След краха на идеята за еднополюсния свят, континентите на географската карта виртуално са съединени в една световна духовна общност.

Калейдоскоп / Януари 2017
Aвтор:  Георги Вацов 

06 Март 2017

Какъв ще бъде светът през 2017 година?

По традиция в навечерието на всяка Нова година английското списание „The Economist“ (www.economist.com), чрез колажи на корицата си, изпълнени със символизъм и тайнственост внушава пророчества за бъдещи глобални събития със значение за цялото човечество. Някои анализатори изказват съмненията си, че с езотерическия смисъл и сакралното подреждане на картите Таро, актуалният колаж е насочен не само към почти седеммилионната аудитория на изданието, а преди всичко в него е зашифрован план за действие през 2017 година за част от световния елит, за който статуквото и задкулисието са съществен елемент във възгледите им за живота на планетата.

Ежеседмичникът „The Economist“, практически е собственост на два могъщи клана: фамилията Ротшилд (английското ѝ разклонение) и фамилията Аниели – мажоритарнен акционер на Fiat Chrysler Automobiles и Ferrari, притежаваща фактическия контрол над марките Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Ferrari, Jeep, Lancia, Maserati и др.

Изготвянето на своеобразната прогноза за 2017 година безспорно е дело на различни мозъчни тръстове, които по поръчка на ежеседмичника са направили своите анализи по много от направленията на човешката дейност в развитие. Техните доклади са в основата на абстрактния и метафоричен език на уникалното подреждане на картите Таро от екипа на списанието, така че най-точно да отразяват мнението на видните политолози, журналисти, астролози и теософи за предстоящите през 2017 година  световни събития.

Целият колаж е наречен „Планетата Тръмп“.

След краха на идеята за еднополюсния свят с господството на една страна, сп. „Икономист“ вижда през 2017 година континентите на географската карта виртуално съединени в една световна духовна общност.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ ЧЕТЕТЕ В БРОЙ 1/2017 НА СП. „СИГУРНОСТ“

   Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без разрешение от редакцията на БРОД за България

на горе