ВРЕМЕ Е...

Последната цел на ликвидаторите - СЛРБ
...Някой много го е страх, обични ми ловни другари...

Последната цел на ликвидаторите - СЛРБ

05 Февруари 2016

 „Ликвидаторите“ ликвидираха всичко: гора, селско стопанство, икономика, армия,  образование,  здравеопазване.  Суверенитетът ни е ликвидиран, ликвидират идентичността ни, националното ни достойнство!

Обични ми ловни и бойни другари,

Бог да ви поживи и още много години да ви дари в Слука и Благоденствие, заедно да посрещаме зората на Родината, а българската природа да остане нашата вечна Любов и Съдба.

... „Ликвидаторите“ ликвидираха всичко...

Ликвидираха гора, селско стопанство, икономика, армията ликвидираха.., ликвидираха образование, здравеопазване... Суверенитетът ни е ликвидиран, ликвидират идентичността ни, националното ни достойнство....

Ликвидираха България...

... Националната ловна организация оцеля!

Със сто и тридесетгодишния си опит, с хора като Стефан Стамболов, Димитър Друмев, Ото Хорейши, Григор Димитров, Петко Гербанов, ген. Димитър Кацаров, ген.Стойчев, акад.Ангел Балевски, Елин Пелин, Емилиан Станев, Йордан Радичков, Дончо Цончев..., хора като всички нас, които днес защитихме с подобаващ хъс справедливата кауза за оцеляването на ловната организация от хищниците, лешоядите и ликвидаторите на новото време. Всичко здраво, съзидателно, градивно и традиционно по пътя на българите е планирано за ликвизация.

... Не бива и за миг да се заблуждаваме, че нашето ловно братство и видимото, все още, единство на организацията не смущава политическата класа и медийно-корпоративните диктатори. Направете повърхностен анализ на начина, по който е отразен протеста ни в медийното пространство и ще прозрете „истината“... Журналистите бяха там – всичките. Дадоха се десетки интервюта. Вие видяхте ли ги някъде обосновано и цялостно излъчени..?

Изрязан от контекста проф. Валери Стефанов – майстор на словото и изказа, достоен наш колега и елитен интелектуалец... Кой посредствен самотворец ще си позволи да „редактира“ и „цензурира“ литературен и обществен фактор от такова ниво, ако не са го „натиснали“...

...Толкова издържан мирен протест – въздържан, възпитан, етичен.., бих казал естетичен – в нашата столица не се е случвал десетилетия. Без ексцесия, без грам простотия, без нецензурни лозунги /толкова типични за „красивите и умни“ платени протестиращи от неотдавна/. Едно неочаквано мъдро и достойно воинство – последният оцелял „защитник на българската природа и национално достойнство“.

...Някой много го е страх, обични ми ловни другари...

...Опитаха се да ни „опорочат“ мигновено през няколко безСрамни устни, които ни политизираха... парламентарно-медийно. 

... Вкараха в няколко усти и „пушките“, които 25 години никога не извадихме...

Но.., някой много го е страх – ловни братя и сестри... Страх ги е дори да ни погледнат заедно...

... И сме последната „неликвидирана“ достойна национална, все още единна организация.., разбира се и въоръжена... Въоръжена с търпение, с мъдрост, с любов към Природата и България, с мисъл за децата и национално бъдеще...

Дончо Цончев, който ни гледа от Вечните ловни полета, казваше към края си, че се чуди много често към кое оръжие да посегне – писалката или пушката...?!

...Явно, решили са да ни ликвидират! Нашият председател – Иван Петков поиска оставката на някакъв дребен чиновник, който се гаври и се подиграва с лекота със 130-годишна организация и със 140 000 българи..?!

Нормално ще бъде „нормално“ правителство и „нормален“ парламент да реагират нормално...

Защото аз лично си задавам вече въпроса – „А кой иска да ни ликвидира?!“...

И го написах.... С писалката.

Л. Мурджев

на горе