ЗАД НОВИНИТЕ

Хората са същите
Дори когато „Господ“ раздава крила на охлюви.

Хората са същите
Aвтор:  Лазар Мурджев 

15 Май 2023

„Господ“ сам избира на кого да „дава крила“…

На нас, както отдавна го е формулирал Оруел – ни е отредено място там в „Свинефермата“. Вече десетилетия „божиите ценности“ са евроатлантически. И се чудим днес на глас, тези „Ангели“, дето летят и предопределят съдбата ни - „свине“ ли е по добре да са, или „охлюви“ .?!

Ако излезем от фауната на религиозния фолклорен символизъм, нищо друго не ни остава, освен да „гледаме сеир“. 

Първо, ще оповестят това, което всички баби по входовете на Люлин говорят от десетилетия. Клиентелистките СМИ „рязко“ ще стигнат до изводите, които колегията на списание „Сигурност“ десет години публикува упорито.

Един създаден от същата политическа клика „фалшив герой“, ще „измете политическия боклук…“ Къде ли му беше чувството за хигиена когато ликът му бе един от „боклуците“ на всичките плакати по площадите под надписа „мутри вън“.!?

След „поредното“ „изчегъртване на злото“, неолибералната политическа машина го възпроизведе и това го мултиплицира до степен на невъзможността да се самопреглътне. Грозната престъпна политическа безизходица, наложена оперативно от господ/арите/ и режисьорите на глобалната геополитическа пиеса по нашите земи, днес /из/родиха нова постановка за нацията. Новата перверзия, е много по извратена от тази с „атентата“ преди дни. Българската политическа мафия, ще се самоликвидира, а един „родолюбец“ и „патриот“, след пътуването си до Америка е прозрял и „истината и пътя и живота“ и днес ще ни спаси - от „родителите си“ …

Бог да пази България!

Защото ние, ние отново сме идиотите…

   Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без разрешение от редакцията на БРОД за България

на горе