ЗАД НОВИНИТЕ

Колко още ще търпиш - НАРОДЕЕЕ !!!

Колко още ще търпиш - НАРОДЕЕЕ !!!
Aвтор:  Мариана Христова

20 Юли 2023

Целта е до есента да са врътнали импийчмънт на Радев и планират избори две в едно за наесен? Само гледайте!

Пълзящ фашизъм, гонене и доносничене за всеки, който е с различно мнение. Цензурата вече се завихря с особено висока скорост. Кръв да повръщат бедните в България, всички малки и средни фирми да фалират, цялата икономика да изчезне - ще стискате, защото най-важното е дефицитът да е 3%, за да се въведе еврото и да се дигитализира валутата, а след това идва и социалния рейтинг. Отрязани разходи за образование, здравеопазване и култура. Всичките разходи за влизане в тази зона ще се платят от обикновените хора, но най-скъпо ще им излезе на най-бедните хора в България и на пенсионерите.
Избиха животните на хората, заради несъществуваща чума, а сега квотите за животни, гледани в дворовете са намелени с две трети, заради глобалното затопляне, изкорениха се овощни градини, унищожиха се зеленчукопроизводители, заради политика, която толерира само вносна продукция, задал се е глад.
Заради политиката на ЕС за зелена енергия, операторите у нас в момента купуват и продават енергия от румънската АЕЦ, а не от българските производители, но тук има хора, които са теглили кредити, за да произвеждат зеленз енергия и като не си плащат задълженията, парковете ще отидат при съдия изпълнител, а след това в ръцете на правилните хора, които после ще диктуват правилата на играта. Платихме за ядрени реактори от фалирала фирма, които никога няма да дойдат, защото преди нас има поне още две държави, които са платили и ги чакат вече поне по десет години и не е ясно дали ще ги дочакат някога.
Технологията за унищожение на икономиката ни върви с пълна сила, докато на нас ни мятат дъвка след дъвка - пилон на Рожен с българското знаме (ай какъв ужас); война, която уж искаме да се прекрати, докато я захранваме с оръжие и пари; БТР-ите, които уж не сме ползвали и подарихме на Украйна се оказаха колите, с които спасяват хора при бедствия, аварии, зимни бурии и наводнения; конституционна реформа от илитерати и мукавени юристи без стаж, които нито спазват закони, нито се интересуват от тях, ама иначе би трябвало те да ги създават; освен реформите, които дори не е ясно какви точно искат, пътьом да се премахне институтът на служебното правителство, за да може това, което никой не иска и е в оставка да подготвя изборите и да продължава, за да си довърши далаверите; "демократично" отхвърляне на референдум ...

Колко още ще чакате,
преди да се ядосате?!

   Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без разрешение от редакцията на БРОД за България

на горе