ЗАД НОВИНИТЕ

ПРОТЕСТИ ЗА ДЕБОРА И ЦИНИЗМА НА БЕЗРОДНИЦИТЕ..!

ПРОТЕСТИ ЗА ДЕБОРА И ЦИНИЗМА НА БЕЗРОДНИЦИТЕ..!
Aвтор:  Милена Върбанова

01 Август 2023

Цинизмът на соросоидите е безпределен и вече се носи във въздуха вонята на намеренията им да използват страданията на едно дете не за да се разправят с престъпниците, а за да промушат Истанбулската конвенция.


Зарадвах се, че хиляди хора са се събрали в различни градове на страната заради момичето от Стара Загора. Но ме безпокои "прекалената организираност" на протестите. В България, колкото и да са възмутени, гражданите трудно излизат по улиците и площадите. А сега - такъв взрив! Поводът наистина е чудовищен и виновните за това дъно са ясни. Но тези истински виновни, както винаги, ще останат извън полезрението на медиите, центърът на случая ще се измести. 

Цинизмът на соросоидите е безпределен и вече се носи във въздуха вонята на намеренията им да използват страданията на едно дете не за да се разправят с престъпниците, а за да промушат Истанбулската конвенция. Не защита на жертвата лъха от тия протести, а пореден организиран атентат срещу България.

В какво змийско, вероломно време живеем - чувствителността и съпричастието на обществото към жертвата на толерираното мутренско насилие, да бъдат използвани за генериране на ново, още по-страшно насилие

Източник: svobodnoslovo.eu

Гълъбова изригна срещу Бъчварова: Мърло, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име?

Психиатърът Цветеслава Гълъбова, директор на Държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски",  изгригна във Фейсбук с недопустимо груб език срещу бившия вицепремиер и бивш посланик в Израел Румяна Бъчварова.

Гълъбова е бивш съпредседател на Инициативния комитет за втория мандат на президента Румен Радев а сега е част от новата коалиция "Левицата" .

Публикуваме поста на Цветеслава Гълъбова без редакторска намеса:
Мърлата Румяна Бъчварова, която е приета с връзки в СУ /зная го от нейна състудентка, която помни късното появяване в курса на дъщерята на Генчо Бъчваров - последния главен ракактор на в. Отечествен фронт/, иска смяна на националния празник????????, на имена на улици, че и на катедралата “Св. Александър Невски”.
Алоуууу, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име? Че вестника на оф-то си е чисто комунистически. Откажи се от него, заплюй го, повърни на гроба на баща си, за да му благодариш, че и тэтрузил задника ти в държавната Волга????
Ах, ти, гиди нещастна псевдодемократко, да ти кажа, че аз пък не ща да се сменят имена!
Искам само едно - вас, гниди псевдодемократични, да ВИ НЯМА. Марш по островите, че ми тровите въздуха.

В последващ пост по повод зверството срещу 18-годишното момиче от Старата Загора,  Гълъбова пише още:
На вас, всички умнокресливи, дето сега ревете, ще кажа, че вие сте причината за това. Вие и вашите хора, които изнасилват политиката години наред, играейки си на депутати и министри, доведоха до ПСИХОПАТИЗАЦИЯ на обществото, до отглеждането на цяло поколение без ценности, без национално достойнство и без грам знание за корените на българите и българщината.

Вие, които се отрекохте от България, които я мразите откровено и безсрамно, даже с гордост от това мерзко чувство, вие, които възпитавахте в култ към парите и охолния живот, вие, които лишихте цяло едно поколение от самочувствието, че са наследници на горд народ с повече от 1300-годишна история.

ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ! И психопатът, извършил това гнусно деяние, Е ПЛОД на политиката, провеждана години наред и насочена към унищожаването на всичко изконно българско и го заменихте с Америка за България, Отворено общество, знайни и незнайни НПО-та /защото държавата била лош стопанин и не можела да решава никакви проблеми, като се почне от управление на собственост до справянето с насилието/, вие променихте учебното съдържание и вече няма Балканджи Йово и турско робство, Вапцаров е терорист, Елин Пелин пък описвал насилието в българското семейство /справка вашият пиар "специалист" Любомир Аламанов, разтопен от кеф обяснява как точно заради това Елин Пелин бил наречен "певецът на българското село"/.

ВИЕ, умнокресливи планктони, ВИЕ съсипахте ценностната система на българите, за да я замените с нищонезначещите евроатлантически ценности. Да ви кажа само, че културата на татусите и големите мускули, съчетани с празни глави, много бой и кръв дойде от любимата ви Америка, където насилието е начин на живот, където хиляди годишно загиват от психопати, избиващи ги с автомати. Масовите убийства са евроатлантическа "ценност" ! Насилието, включително и срещу инакомислещите, задушаването на другите гледни точки, защото трябва всички и под строй да са "от правилната страна на историята" /разбирай, че вашата е правилната, защото ви носи грантове и власт/, е основна ценност на религията, която изповядвате. А това е религията на АЛЧНОСТТА, АРОГАНТНОСТТА, О.РАЗАТА КЪМ БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И НЕИСТОВАТА ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ!

Ето това сте вие и психопатът, накълцал момичето е ВАШ продукт! Той не го е направил, защото има патриотични виждания, а защото Е ПСИХОПАТ!!!

Ясна ли съм? И спрете с гнусната пропаганда, защото това дете има семейство и близки, за които това ще е травма за цял живот. Като се нахранят медиите с отвратителната история, ще я забравят и всички дружно ще продължим да копаем дъното на безнравствеността. Защото този модел на поведение ни се налага като успешен и осигуряващ охолен живот.
Това е!

Източник: epicenter.bg

   Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без разрешение от редакцията на БРОД за България

на горе