БОДЕ.BG

Така Говорят Хората

Така Говорят Хората

08 Април 2024

Обичам хубавите съвпадения!!!!

Клейтън Морис

- Огромен товарен кораб, превозващ стотици хиляди тонове опасни химикали се врязва в Балтиморския мост закривайки за около 5 години огромното морско пристанище. И вчера стана ясно, че в пристанището остават блокирани ПЕТ изключително важни за Пентагона военни кораби за бързо реагиране, в случай на война!?

Обичам хубавите съвпадения!!!

„Нещо е попаднало във вентилатора" е основната версия, но истината повече не може да се скрива.

В момента в който се осъществява кибер атака върху товарния кораб в пристанището на Балтимор Русия обяви, че САЩ и Великобритания са активно замесени в провеждането на терористичния акт в Московския кинотеатър.

Искате да кажете, че ЦРУ е изпратила милиони долари в криптовалута в Украйна за финансирането на терористичния акт?

Сериозно ли?

Имате предвид същото това ЦРУ което уби президента Кенеди и свали Ричард Никсън ? 

И То може да направи нещо толкова гнусно?

Не е за вярване!?????????????

Полковник МаккГрегър, бивш съветник на Пентагона при министъра на Отбраната на САЩ, ми каза преди дни:

- ЦРУ стои на 100% зад нападението в Москва!

Полковникът открито изрази своето убеждение, че ЦРУ и МИ 6 стоят зад операцията.

Тогава, каква е целта на двете разузнавателни служби, полковник?

МаккГрегър:

- ЦРУ отдавна се специализира в подобни операции. Някой хора твърдят, че ЦРУ е извън контрол още от 60-те години. И ще използва всяка възможност за нанасяне на удари срещу Русия, независимо от характера му. Руския народ е вбесен и иска отмъщение.

Клейтън Морис: 

- И така! В четвъртък руските следователи потвърдиха информацията за това, че големи суми в криптовалута получени от терористите са получени първоначално в Украйна и прехвърлени на изпълнителите, чиято подготовка е осъществена в Турция. Тези средства са преведени от САЩ и Великобритания, доказващи съпричастността им към извършеното.

След терористичния акт се случва катастрофата в Балтимор, в резултат на липсващи ДВЕ МИНУТИ през които е пропаднало управлението на кораба. И освен извеждането на пристанището от строя за години, се оказа, че там остават блокирани и 5 кораба на силите за бързо реагиране, изключително необходими в случай на война.

САМО ДВЕ МИНУТИ!?

Журналистката Лара Логан казва, че нейните източници в разузнавателните ни ведомства потвърждават, че това е било кибер атака. 

Лара Логан:

 - Разговарях с действащи служители на разузнавателните и критически важните структури на ведомствата за Държавна безопастност , които са категорични, че това е кибер атака върху критически важен транспортен коридор на САЩ.

Клейтън Морис: 

- Да, всичко това се случва пред очите ни, но средствата за масова информация упорито мълчат. „Нещо е попаднало във вентилатора!?" 

(Официалната версия.)

Да! Ние се намираме в състояние на реална война и това най-ясно се вижда с това което се случва в Червено море между Русия и Франция.

Русия предупреди, във връзка с плановете на Франция да изпрати войски в Украйна, че това ще завърши със смърт и разрушения във Франция. 

Това го казва Русия, а не аз!

И тази седмица Русия изпрати, за първи път, няколко големи бойни кораба в Червено море. Това бе директен отговор на Франция. 

Ако искате да видите как една отчаяна и рушаща се страна се опитва да ни въвлече в Трета световна война - погледнете към Франция. Президента Макрон вече няколко седмици отчаяно се опитва „да спаси“ Франция заплашвайки Русия!

Защо го прави? Какво се случва?

Достатъчно е да погледнем към Африка за да разберем за неща за които умишлено не ни казват.

Някога Франция е владяла Африка. В течение на много поколения Франция контролира и експлоатира огромните ресурси на много африкански страни. Франция може да съществува като съвременна развита държава само в случай, че може да продължава да КРАДЕ уран, литий, злато, сребро и олово, и всички видове минерали от богатата на ресурси Африка. Ако това не може да се случва и за напред Франция е обречена на разруха. Повече от всяка страна в Света Франция е зависима от вноса на уран за своите атомни електроцентрали. 70% от електричеството във Франция се произвежда от атомни електроцентрали. И уранът за тях се добиваше в Нигер, в Африка. От няколко години във Френските "колонии" в Африка започнаха бунтове. Народите се разбунтуваха срещу марионетъпните френски правителства и експлоатацията за стотинки. Миналата година тези страни поискаха военна защита срещу европейските окупационни сили във военните бази в Африка и Русия изпрати руската частна армия ВАГНЕР, която Путин забрани да съществува като частно формирование и я включи в редовете на регулярната армия. 

Судан, Чад, Нигер, Буркина Фасо, Гвинея, Мали, шест страни за три години отхвърлиха френския неоколониализъм.

И ето защо Макрон е бесен на Русия!

А, Франция така отчаяно се бори да оцелее, че дори е склонна да ни въвлече в Трета световна война. Путин съвсем сериозно предупреди, че ако Франция вкара войски в Украйна, съдбата и ще бъде пример за другите европейски страни. Ако мислите, че това ще свърши с кибер атака, лъжете се!

Събарянето на Балтиморския мост беше предупредителен изстрел на Русия към САЩ, защото ако няма отговор ще потънем в хаос.

на горе