БОДЕ.BG

Изкуствен интелект ли уби Раиси?
Така Говорят Хората

Изкуствен интелект ли уби Раиси?
Aвтор:  Милен Милушев
Снимка: Chiriac Ciprian
21 Май 2024

И какво като умре Раиси? Или Фицо? Или Орбан? Или Путин? Или Си Дзинпин? Няма как да върнеш реката в извора. Здравият разум тече, набира мощ... 

Вертолетът на иранския президент Ибрахим Раиси паднал сам?!? Дъждът го катурнал...  

Не вярвам. Защото помня как робот-убиец на израелските тайни служби „Мосад“ уби през 2020 г. бащата на иранската ядрена програма Мохсен Фахризаде. 15 куршума, насочвани от изкуствен интелект и коригирани от оператор от 1500 км. разстояние, усмъртиха учения. Успешен терористичен акт, планиран още през 2019 от ръководителя на „Мосад“ Йоси Коен в официално партньорство с ЦРУ. Терористичната операция бе обявена като диверсионна дейност срещу ядрената програма на Техеран.

И сега пада вертолетът на  президента на Иран, дал заповед за най-масираната ракетна атака в историята срещу Израел тия дни. Както и да го погледнеш това катурване на бойна машина с държавен глава и външен министър на борда, ескортирана  от още два бойни хеликоптера, няма как да е функция на метеорологичните условия. По-вероятно е да е функция на изкуствен интелект, коригиран от оператор от 1500 км. разстояние. 

„Мосад“ в партньорство с ЦРУ са специалисти по високотехнологичните терористични операции. Спомнете си как бе ликвидиран генералът от революционната гвардия Касем Сюлеймани. После още куп негови колеги. Чак до тия дни в Дамаск, дипломатическото представителство на Иран. 

Дали самите перси ще ги е срам да си признаят, че са допуснали да бъдат убити президентът им и външният им министър? За сега аятоласите мълчат. Чакат разследването. 

То разследването почна още приживе на Раиси... с покушението срещу словашкия премиер Роберт Фицо. Оказва се, че комай стрелецът не е бил сам. Някой изтрил цели три разговора с него по мобилния му телефон след стрелбата. Заговор? 

То и в Конго имаше заговор тия дни срещу антиамериканската власт, организиран от опозиционер от територията на САЩ. 

Мамка му, фактите избождат очи. Навързват се като свински черва. Поредица от терористични актове, метежи и смъртни случаи все на лидери, които не се подчиняват на САЩ. Колониалните медии тук и по света веднага ги очернят, за да тушират човешката съпричастност. Тоя бил касапин. Оня бил руски агент, разбира се корумпе, финансирано от Кремъл... А финансираните от Запада продажници и убийците на Мосад и ЦРУ са добри хора?!?! 

Колко конфузно стана, когато международният съд обяви израелският премиер Нетаняхо и военният му министър Галант за военнопрестъпници!? Заради геноцида и Холокоста над палестинския народ в ивицата Газа и на Западния бряг. А колко приятно беше когато международният съд обяви руския президент Путин за военнопрестъпник, за това, че спасявал украински деца от войната, като ги предислоцирал във вътрешността на Русия?!

Не е лесно да си западняк днес. Когато се разпада световното господство и светът става многоплюсен. 

У нас почнаха дискусии по колониалните медии какво ще последва от победата на Русия в Украйна срещу Запада. Ма тя Русия победи отдавна. 0ще 2007 г., когато Путин обяви в Мюнхен многополюсния свят. Западът още не го е разбрал. Поне не и официално. Нашите тикви взеха  да вдяват. „Възраждане“ става втора политическа сила. В Нидерландия евроскептичната партия на Вендерс прави правителство. Във Франция не спира възходът на Марин льо Пен. Алтернатива за Германия бъбне застрашително. В Австрия същата тенденция... 

Агония на глобализма... И отпадъчните му продукти като джендъризма... И зелената лудост. И миграционната мания... Масовият човек у нас и по света копнее за здрав разум. 

И какво като умре Раиси? Или Фицо? Или Орбан? Или Путин? Или Си Дзинпин? Няма как да върнеш реката в извора. Здравият разум тече, набира мощ... 

на горе