БОДЕ.BG

Свободата на мисълта боде.bg
Времето безпощадно ни изтича, а ние истерично крещим, че е „Наше”… сякаш нещо ни принадлежи… или дори предстои…

Свободата на мисълта боде.bg

09 Февруари 2016

Духът ми мизерства и боли от простотия, абсурди и фалшиви… звуци… А интуицията ми крещи „махай се”… Духът ме боли…за мъдростта и силата на избора… За България! Дето.., Бог да я пази…

… Отново е Коледа… идва и Нова година…

… Без КТБ, без Южен поток,  без Суверенитет, дори без ДПС и без Станишев…

Времето безпощадно ни изтича, а ние истерично крещим, че е „Наше”… сякаш нещо ни принадлежи… или дори предстои…

След 25 години „свобода”„…България не е в състояние да взема самостоятелни решения…”- формулира Владимир Путин ликвидирания роден суверенитет от Анкара… Като прибавим турските сериали и радикалния цигански ислямизъм, май заявихме за десерт на прехода началото на Руски неоосманизъм в България.

Духът ми мизерства и боли от простотия, абсурди и фалшиви… звуци…

А интуицията ми крещи „махай се”…

… Десетки Коледи отчитахме „необходимостта от ликвидиране на Българската армия.., рязахме ракети и подводници, подарявахме танкове, съкращавахме, разрушихме граничните заграждения…, днес дори разбираме за решение, че и двете бригади /които ни оставиха/ влизат в състава на съюзническите сили… Т.е. през новата година можем и „двете” да ги пратим на мисии…/в „най-добрия” вариант някъде на Източния фронт – нали един измислен министър обяви, че сме във война/.

… и БГ Родината да остане… с гвардейския оркестър, да свири на върховния главнокомандващ „Марша на славянките” или на концерти за възпоменание на Ньойския договор…

Безсмислието ще ни залива от медиите с ЕвроБорисовщина и ЧалгоБиневщина /или обратно/до ликвидиране на военното разузнаване и предоставянето на остатъците от архивните му единици с имената на чуждестранните ни сътрудници… „някому”.

… Интуицията ми крещи – Махай се !

Духът ме боли…за мъдростта и силата на избора… За България!

Дето.., Бог да я пази…

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

19 декември 2014 г.

на горе