ТАБУ

„Бог да пази България“ - в едно изречение

„Бог да пази България“ - в едно изречение

23 Август 2023

С фалита на ПЧБ, клон Тетевен започна мафиотската война в България. Отстраняването на Венци Йосифов, Милен Ганев и неговите господари от СИК сегашен банкер Маджо.
Първият сблъсък на Алексей Петров.
Втория сблъсък продължи през Моника Йосифова, Сергей Станишев, Петко Сертов, Алексей Петров и уволнението на Иван Драшков фанатично защитен от Ахмед Доган.
Третия сблъсък е заради Калин Едрев и Флашката която искаше да убие Главния прокурор Иван Гешев която направи Атентата, уби Къро заради нелегалния канал към Турция и Балканския път на наркотиците, „отиде“ си Ангел Христов, братя Галеви свързани с Алексей и един Оръжеен търговец, смърта на Пепи Еврото, смърта на Елена Пампулова, Креди Сюис, Ролята на Брендо за да стигнем до Воюващите с Путин - Пеевски, Борисов след благословията заради Порошенко в Името на Контрабандния канал на Солун, Гърция за да ударят Ердоган..., а тези 82 млн. отсъдени от Съдебната мафия на ВАС в полза на Лев Инс и новия собственик на Лев Инс 80 годишния Швейцарски германец от Креди Сюис дават Картината на Некадърната и Продажна Сглобка. Довършват Националната Катастрофа. В Атина стана сделка между Вавилон и Древна Елада по пророчествата на Даниил... Козела от Гърция.

Глава 24 Евангелие Матей... Бог да пази България!

на горе