БОДЕ.BG

Така Говорят Путин и Хората

Така Говорят Путин и Хората

30 Май 2024

Честно казано, не знам какво казва генералният секретар на НАТО. Ако говори за възможността да се удари територията на Русия с далекобойно високоточно оръжие, той като човек, който оглавява военно-политическа организация, въпреки че е цивилен, като мен, но все пак трябва да знае, че далекобойно високоточно оръжие не може да се използва без средства за космическо разузнаване. Първо.
Второ. Окончателният избор на целта и така наречената летателна задача могат да поставят само висококвалифицирани специалисти въз основа на тези разузнавателни данни. Тази задача се подготвя не от украински военнослужещи, а от представители на страни от НАТО.
Така, че тези представители на страни от НАТО, особено в Европа, особено в малките държави, трябва да са наясно с какво си играят. Те трябва да помнят, че това са по правило държави с малка територия и много гъсто население. И това е фактор, който те трябва да имат предвид, преди да говорят за нанасяне на удари дълбоко в руската територия. Това е сериозно нещо и ние, разбира се, го наблюдаваме много внимателно.
©️ От отговорите на В. В. Путин на въпроси след посещението му в Узбекистан (29 май 2024 г.)

на горе