КАУЗИ И ИДЕИ

ВАНЯ ГРИГОРОВА – БРОД ЗА НОРМАЛНОСТТА
/ОПИТ ЗА СПОНТАНЕН АНАЛИЗ ПРЕЗ „АЛА-БАЛА“ И БУТАФОРИЯТА – НАРЕЧЕНА ДЪРЖАВА/

ВАНЯ ГРИГОРОВА – БРОД ЗА НОРМАЛНОСТТА

20 Септември 2023

Бруталната бутафория, в която натикват живота ни – който отчаяно и „по спешност“, се нуждае от нормалност. Нормалност, която ни задължава да не приемаме и да не допускаме повече унижения и перверзии!
Първата стъпка към нормалността се нарича Ваня Григорова – шанс на столичани и БРОД към нормалността…
И нека го направим!
Сега, веднага, днес!

Единственото „МЪЖКО НАЧАЛО“ в джендърската национална политика днес, се нарича Ваня Григорова.
Ваня Григорова е дъх надежда за нормалност.

Националната нормалност е поразена. София е командния и координационен център на „Бутафорията“ – наречена държава. България вече не е държава, а местопрестъпление! „Сглобка“ – с главен „художествен“ ръководител – „Посолството“. Този безумен „Кич“, се разиграва от „Статуквото“ вече три десетилетия, а въпросът „КОЙ“, вече се сдоби не само с признанието на „ореола магнитски“, но и с „имунитет и неприкосновеност“ от националното законодателство.

София е Гето. Абсурдите на алчността и беззаконието надничат от презастроените нови квартали на София, без инфраструктура – „нагъчкани“ хора от всякъде, без детски площадки, зелени площи… Само коли и бетон (без отстояния) – усвоена търговска площ. Старите квартали са оприличими само на „Третия свят“. След 30 г. отмяна на „Ленинските съботници“, само инициативата „Да изчистим България“ (за един ден – горката), ни спасява от Вълка“ и мръсотията заляла всичко – и улиците и душите ни…(Вече изперквам и всяка следваща година, като дойде тази медийна несъстоятелност "Да изчистим България за един ден"и се хващам за пушката...)

Мизерията на духа сред чалгата на ежедневието губи измерения… Дори вече не прави впечатление липсата на нормалността.
Липсата на възпитаност…
Липсата на уважение…
Липсата на толерантност…
Липсата на образованост
– въпреки съсредоточеността на толкова ВУЗаведения“ в столицата! (...нали сте ходили до „Студентски град“ през нощта – въпреки, че и през деня дилърите са неуморими. (Около всяко училище)

А какво стана  с трафика в София след откриване на учебната година.?! Родни „Мерцедеси“ и „Бентлита“, затапени с часове по столичните булеварди си мерят „прелестите“ с украинския автопарк. На „Мария Луиза“, „Хр. Ботев“ и „Лъвов Мост“.., сред кашони, найлони, разбити плочки, парапети и гадости, ни оглеждат стотици освирепели-ислямски очи на трафикирани, ограбени и осквернени афганци, сириици, африканци…

Цените на  всичко хвърчат – парното, тока, гробищни услуги, болници (5лв. на час паркинг пред „Токуда“,  3 лв. на час престой на болница „Лозенец“...) „сини зони“, вносни домати, „интирнет хляб", украйнска пшеница…“

30 години „детски градини“ не стигат. „Демографски срив“, но в София – „матрицата“ Фандъкова, като учителка по руски, „цепи мрака“ и вече ще бута паметника на Червената армия, нищо, че „жълтите павета“ ги пренарежда вече трети път…

А това, „нашТо“ момче (от ДС) – новият „илюминат“ на „ППДБ“ – (хората на „Посолството“)… Ами щом от „Посолството“ има „ДА“ – значи става. Той „Киро“ стана като казаха, та Васката от „Телерик“ няма да стане...

Ама господа – другари, гуд бойс енд гърлс – братя българи – то цялото „статукво“ е на „Посолството“ – не ви ли писна вече тази бутафория на държава, тази „Ала-Бала"на партии, тази  бутафория на живот.?!

Започвам все по често да си доказвам, че заслужаваме участта си…!

Такъв разпад… Как да свържем имената си, животите си с „това“ – тази перверзия на „болни мозъци“ в която ни принуждават да живеем.?!

…Имаме уникален, пресен пример, в какво са превърнали ценностите, достойнството на обществото, на интелигенцията, на столичани, на нацията:

Народният театър „Иван Вазов“ – националният театър на България открива сезонът с новата украинска пиеса „Хага“, която претворява въображаем съдебен процес срещу лидерите на Русия!
Сигурно от дядо Вазов, Яворов, Йовкав, Васил Друмев…, до Радичков и Стратиев ще се обърнат в гроба…
Все си мисля, че и Шекспир и Лермонтов ще се „плеснат по челата“ от удивление пред таз столична, култова простотия…!
Апропо, вместо „Сглобката"при жалкото, натрапено „свише" посещение у нас на Зеленски – да изиска българските Архиви от „Киево – Печорската лавра"– от които е видно, че Украйна и Русия базират историята си на България /...това би бил достоен сценарий за постановка, възвеличаваща националното достойнство/  – българският национален театър с пропаганден /про-Зеленски/ текст, спешно стъкмен от световно неизвестна авторка за нуждите на режима в Киев /знаете и той е на „Посолството“/ открива „Хитлеровия холивуд“ – в „Народния Театър Ив. Вазов“!!!

Брутална бутафория, като живота ни – който отчаяно и „по спешност“, се нуждае от нормалност.

Нормалност, която ни задължава да не приемаме и да не допускаме повече унижения и перверзии!

Първата стъпка към нормалността се нарича Ваня Григорова – шанс на столичани и БРОД към нормалността…

И нека го направим!
Сега, веднага, днес!

На 21 септември 2023 г. (четвъртък) 8 партии и организации ще се включат в сформираната преди дни широка лява местна коалиция „БСП за България“ за съвместно явяване на изборите в София и подкрепа за кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на Столична община.

Към МК „БСП за България“ ще се присъединят ПП „Нова Зора”, ПП „Европейска сигурност и интеграция“, ПП „Съюз на отечеството“, ПП „Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, СП “Български път“, Национално движение „Народна сила“, Движение „Хан Кубрат“ и Сдружение „Солидарна България“.

Участниците в широкото ляво обединение си поставят за цел да отстояват и съдействат за провеждането на демократични и честни избори, гарантиращи свободната воля на българските граждани, както и да отстояват общи възгледи, позиции и действия по време на предизборната кампания в Столична община.

Споразумението ще бъде подписано в 16.00 часа, в зала „Димитър Благоев“ в Градския съвет на БСП – София (ул. „Леге“ №10, ет. 1).

на горе