БОДЕ.BG

ТАКА ГОВОРЯТ ХОРАТА

ТАКА ГОВОРЯТ ХОРАТА

22 Март 2024

Вижда се, че ВЛАСТА на Урсула не е дала никакви пари към България и това е заради Украйна. Защото парите на България се управляват от проксито на Сорос Асен Василев който изпълнява безпрекословно Заповедите на Сорос.

Приехме си преди 35 години Западната Демокрация. Без да знаем, че тя е основана на  ТриЕдинството на Олигархията ПАРИ - ИЗБОРИ - ВЛАСТ. И така ние си дадохме ПАРИТЕ да ни ги управлява Един западен брокер Джордж Сорос. Даден ни от Специалните служби на Запада. И така си търпяхме Неговите хора да управляват Българското министерство на финансите независимо кой е на власт. Второ през тези 35 години всички ИЗБОРИ бяха подчинени на интересите на Джордж Сорос и неговите проекти по Света. Като знаем, че не той е водещия. Той е просто инструмент на Западните Специални Служби които са одобрили неговите идеи. Проекта Сорос е създаден за Превземане и Ограбване на Русия. В България е Силен заради силната връзка на българския народ със Русия. И така се променяше Власта във България с основна цел, унищожаване на Българската политическа Автентичност за да дойдат на Власт, неговите хора, като Фанатични политически партии. Извода е, че парите на Сорос създаваха Избори във България. Но в настоящия момент, имаме Три външни Властови Фактора - Сорос, Новия Посланник на САЩ и Дейвид Пейтриъс който стане новия Български Олигарх в медиите, телекомуникациите, енергетиката. Подчинени на Пейтриъс са Пеевски и Борисов. Подчинени на Сорос са партиите на Костов. В този момент Властовия фактор на ЕС Урсула фон дер Лаен е подчинена пряко на Сорос. А Ванката Кръстев слугата на Сорос управлява Промяната/ДБ. И тук пак се връщаме към Евроатлантическите ценности ПАРИ - ИЗБОРИ - ВЛАСТ. 
Вижда се, че ВЛАСТА на Урсула не е дала никакви пари към България и това е заради Украйна. Защото парите на България се управляват от проксито на Сорос Асен Василев който изпълнява безпрекословно Заповедите на Сорос. И така България преди влизане във Еврозоната потъва във Дългова криза близка до фалита. Сорос/Урсула нямат доверие на Пеевски/Доган и Борисов, защото знае, че са хищници и грабят голяма част за тях във офшорките. Пейтриъс има отношение към ВЛАСТА а не към парите и изборите. В тези отношения Новия Посланник търсеше Своето Решение незачитан от Сорос и Пейтриъс, за налагане на санкциите Магнитски. Това показва слабост на Власта във САЩ. Защото Сорос във съдружие със групата на Ходорковски вече си имат Своя игра през Европа. Защото Власта на Сглобката беше негласна договорка между Сорос и Пейтриъс. И дойде времето за Ротацията. За да се правят Евроизборите. За Сорос/Урсула и Ванката Кръстев/Костов има две цели към България. Запазване контрола на управлението на финансите/МФ и най голям брой ЕВРОДЕПУТАТИ. При изкуствено временно разделяне на ГЕРБ/ДПС и Промяната/ДБ настройват обществото на два лагера, за да позволят да се появи Обща Алтернатива във обществените нагласи. С това решение дават властта на Радев, но под контрола на Парламента и го блокират да има Свободно Обществено Мнение. Така го блокират и по предстоящите събития във Украйна. С властта във Парламента държат под контрол и Опозицията. На която ще и дадат парче от баницата Евроизбори. Най губеща е БСП поради Двуличното отношение и чакащи за власт отново заедно със партиите на Костов. Просто БСП са патерица на Сорос, с която плашат „гаргите“ на Борисов и Доган. Хората на Симеон Кобурготски са в групата на Костов и Промяната/ДБ. Извода е, че парите на Сорос управляват Сегашната криза, за да се допусне Алтернатива на ЕВРОИЗБОРИТЕ. ПАРИТЕ - ЕВРОИЗБОРИТЕ -  ВЛАСТА остава под Контрола на Сорос обещавайки ни влизане във Еврозоната със контролиран от него през МФ външен дълг. Енергетиката и Пейтриъс си запазват Своето. Новия посланик има шанс само със Служебно правителство, за да реализира Своите Задачи като представител на Цяла Америка. Бог да пази България.

Прозорецът на Овертон

на горе