БОДЕ.BG

Така Говорят Хората
/Атентатът в Москва/

Така Говорят Хората

24 Март 2024

1. Активизирането на Обама, ИДИЛ, Военните групи в Украйна на Легион „Свобода за Русия“ организирани и финансирани от Ходорковски за продължаването на Стратегията Сорос/Зеленски показва Дългосрочно Продължаване на Войната в Украйна със Крайна Цел ПРЕВЗЕМАНЕ НА РУСИЯ и Разделянето на Руската федерация на отделни държави по Модела Бжежински.

2. Изграждането на Военния Легион на Ходорковски от всички националности има за Цел при победа над Русия тези Военни да се върнат в Собствените си Народи като Водачи на Новата власт, подкрепена от Запада. Понастоящем това ще създава дестабилизация Основно в мюсюлманските общности и народи в Кавказ. ИДИЛ беше изграден на такъв Интернационален принцип. Идеологията на ИДИЛ е създаване на Ислямски Халифат с мюсюлмански държави подчинени на Господарите на ИДИЛ. Този Интернационален принцип е приложен и в Легионите на Ходорковски и има за цел да създаде настроения в Русия които да привлекат хора и със Съветския фанатизъм на Перестройката, по Революцията на Ленин. Затова и преди десет години Левите сили на Лев Удалцев бяха заедно със Ислямските уахабити в Русия и през Татарстан извършваха протести срещу Властта на Руската Държава.

3. Всичко по горе е организирано и управлявано от Западните Специални Служби начело със ЦРУ и МИ 6. Другите партньори в НАТО и ЕС играят Роля определена от тези две служби.

4. За САЩ няма значение кой ще е Президент, защото Стратегическия им проект за Европа е „Три морета“. И Тръмп беше против Северен поток 2. Основното за САЩ е прекъсване на връзката Европа Русия. Русия го разбра и пренасочи стратегическите си проекти към Изток и Мюсюлманския Юг. Това още повече Активира проектите на САЩ за атака към Русия. И започна дестабилизацията с атентати в мюсюлманските държави Иран, Сирия, Ирак, Турция Ливан, възбуди Палестинския конфликт, купува Армения и с Атентата в Москва тръгва към ползване на Кавказките народи.

5. Всички български политически субекти и икономика са подчинени на Новия Западен проект „Власов“ за война срещу Русия, помощ в Украйна, за постепенно участие в Легионите на Ходорковски и във изпълнение на Задачата на Макрон за пряко участие на военни части от държавите на ЕС. 

6. Основната задача на ЦРУ и МИ 6 ще бъде да създадат Конфликт между Русия и Турция. 

7. Опасно намерение е отварянето на Втори фронт Приднестровието и Молдова със участието на Българските общности.
Ползването на България в Тоталната война на Запада срещу Русия доведе България до Национална катастрофа, от която не се знае дали ще оцелеем като Държава. Защото за Балканите Проекта на Сорос има за цел възстановяване на Византийските Интереси чрез Стратегията на Гърция за Древна Елада със Държавата на Александър Македонски. Предложението към другите е възстановяване на Австро Унгарската Империя като наследник на Римската империя и Османската Империя на Турция за новия Ислямски Халифат към Кавказ. При тези Геополитически Интереси.

България е в Смъртна Опасност за съществуването си като Държава докато продължи Конфликта в Украйна. А Конфликта има Дългосрочен Характер за всички участващи в него страни. Затова България трябва да Обяви своята Неутралност и Независимост.

Бог да пази България.

 

на горе