БОДЕ.BG

Така Говорят Хората
/ИДИЛ ли са извършили Атентата/

 Така Говорят Хората

25 Март 2024

Първо, имаме Четири души които РЕАЛНО са застреляли 137 невинни човека.

Второ, видимо задържаните лица са наети за пари обикновени мюсюлмани които нямат никакъв военен опит. Това показва, че организирането и логистиката и напътствията са извършвани от Абсолютни Професионални Командоси. Професионалната група на логистиката е подпомагана от Професионална Разузнавателна Комуникационна Информация.

Трето Логистичната група на Убийците им осигурява излизане от Москва, направлява изтеглянето към Брянска област района, който е обект на постоянно нападение от Легиона на Ходорковски. За да атакуват със Зеленски тази област имат Агентура на място в Брянска област и във Русия.

Ходорковски по време на Преврата Пригожин заявява, че с Дявола ще се съюзи за да свали Путин от власт. Контактува с Олигарсите, които напоследък са притиснати в ъгъла от Власта на Русия.

Неслучайно се намесват и таджиките. Трябва да се проследи историята и ролята на Таджикистан. Извършителите не са терористи Камикадзе, със виковете Аллах Акбар. И във момента на задържането им ИДИЛ пое отговорност а САЩ бързаха да кажат, че не са Украйна. А групата на Зеленски и Сорос обвиниха Путин. Англичаните мълчат. САЩ продължават със предупрежденията техни граждани да напуснат Русия. Подобно както при Преврата Пригожин. ИДИЛ публикува Видео от мястото на Атентата. Поръчителите не са очаквали Задържането на Убийците.

Организаторите и логистичната група са в опасност, защото се намира в Русия. В изявлението си Президента Путин не обвини пряко Украйна. От изявлението се вижда, че за да има осигурен коридор, се знае, че има ПРЕДАТЕЛ в руската система за сигурност. Сега руските служби наблюдават клетките на ПРЕДАТЕЛЯ. Данните които има за Атентата показват Участие на Западна Служба, която може да разпореди на ИДИЛ да поеме отговорност. И тук обръщаме внимание на ИДИЛ. Имат ли такова безразсъдство ИДИЛ самостоятелно да извършат такова клане. Имат ли ИДИЛ такъв професионален потенциал и организация за извършване на такъв Атентат. Какъв ще е отговорът на Русия към ако действително са ИДИЛ. Просто ще ги изравнят със Земята за 24 часа. ИДИЛ не са толкова глупави да тръгват на Своя война срещу Русия. Те нямат такъв авторитет сред мюсюлманите в Кавказ, Афганистан, Иран, Турция, Сирия, Ливан. Русия мълчи за ИДИЛ, защото може да се стигне до момент ИДИЛ да разкрият Поръчителите. Защото Западната служба се знае. Но Русия няма да я посочи въпреки доказателствата. Ще изчака удобния момент, за да я Изобличи пред Цял Свят.

Както има доказателствата за Биолабораториите в Украйна. Действително голяма глупост е Ангажирането на Тази Западна служба със Проекта Ходорковски - Зеленски.
Капана Украйна накрая ще щракне и ще видят, че вътре няма сирене. Този Атентат показва Безсилието на Западната Служба.
Всичко ще приключи с ДЕНАЦИФИКАЦИЯ. А продължение на Преврата Пригожин няма да има. Предателят ще бъде неутрализиран.

на горе