БОДЕ.BG

Така Говорят Хората

Така Говорят Хората

09 Май 2024

Чета българските медии на Сорос как изборите в Македония били против Европа. Поредната заблуда и Илюзии. В полза на Монархофашизма. Това което уби съвременната Българска Политика за Македония е действително продължаване на изповядването на Интересите на Кобурготската фамилия и техния скрит Монархофашизъм. На 9 май не смеем да кажем Не на Фашизма. Тезата, че във България е нямало фашизъм е Последваща Илюзия от насадената омраза на Господарите ни от Берлинския Договор. Заемаме тази позиция и забравяме, че Кобурга ни направи Официален Съюзник на Третия Райх. Защото Коминтерна няма Вина за Македония. Напротив. Тито и неговите господари от Запада се уплашиха и удариха Македония за да остане в Интересите на Берлинския Договор.
Още в първите години на Прехода след 1989г. изготвихме Доклад в Сигурността на България за Македония. Посочихме, че Словото ВМРО ще управлява дългосрочно Македония. Защото забравихме как е създадена Автентичната ВМРО и какво пише в Устава на ВМРО. Автономна и Независима Македония. За това беше и Илинденско Преображенското въстание. Това е защото ние имаме Разбиране за Македония през Модела наложен ни като изпълнение на Политиката на Берлинския Договор. Забравихме, че Автентичното ВМРО е най добрия проект на българското военно дело. И постепенно ние го унищожихме с приемане политиката на Кобурготската фамилия изповядваща политиката на Запада. Забравихме Политиката на Кобургите която създаде Първата и Втората Национални катастрофи. Да, политиката на Кобургите убиха Европейския политик на ВМРО Тодор Александров. Да, Кобургите използваха македонските революционери за да създават от тях главорези за българските политически братоубийства.
И сега разрушаваме Паметника на Съветската армия и говорим глупости за Коминтерна. Добре е вече Москва да извади историческите архиви и да се види как България е била търговско бюро "Делиус" на АБВЕРА. Автентичната истина знае, че Сегашната Република Македония е създадена от Българското ВМРО, ръководителят на ВМРО във Вардарска Македония Георги Димчев като предложение към Методи Андонов "Ченто" българофил и лидер на Македонската Компартия която е била по линия на Коминтерна към БКП. Затова после главорезите на Тито убиха Лидера на МКП Методи Андонов "Ченто" в Затвора Идризово заедно с хиляди други македонски комунисти. И вербува Предателите на Лазар Колишевски. По същото време когато Иван Михайлов играе двойна игра с Хитлер и му обещава създаване на Македонска държава в полза на Третия Райх, заради което е низвергнат от самото ВМРО във Македония. Така Тито и неговия хърватски главорез Светлозар Вукманович "Темпо" избива всички македонски комунисти българофили и хиляди членове на ВМРО на "Кървавия Божик" 1945г. Така оставихме после и МПО във САЩ която беше с български корени. Сега ние нямаме отношение към МПО. Нямаме отношение към Доклада на Карнегиевата анкетна комисия на САЩ за българския характер на Македония. Към французина Анри Пози съден във Франция заради българския характер на Македония. За да се стигне Властта на Сглобката да предаде Българските национални интереси и приеме Картата на Макрон. Затова посочихме през 1989 г., че ВМРО ще управлява Република Македония защото всяко семейство във сегашна Вардарска Македония е пострадало от Титовите репресии и комунисти и членовете на ВМРО. Днес Джамбазки  ВМРО - БНД определя българския национализъм като Враг на Русия.... Път към бездната. Без да си даваме сметка, че през Македония е Истината за Българската Автентичност на Балканите. Фашизма е отровата за Бъдещето на Родината. Затова Отварянето на Архивите след 1944 г. в Македония и Москва ще покаже Автентичната Истина. И ще се види ролята на Коминтерна и ВМРО да не допусне по време на ВСВ да няма война във България и сегашна Македония. И как бяха оттеглени 360 хиляди хитлеристки войници на Вермахта от Солун на Запад извън Балканите. Защото България иска в Своята национална политика след Освобождението Създаване на Автономна, Свободна и Независима Македония.
Сега вече Македония след тези избори се утвърди в Интересите на Берлинския Договор. Сега България във отношението си към Македония е във капана на Гръцките Интереси и техните лобисти в Българската политика. През това време гърците наложиха на Македония Националния им флаг да бъде Знамето с Звездата на Вергина и създадоха най-опасния политически проект Сегашна Македония наследник на "Александър Македонски". Тези избори в Македония показаха как Изгубихме Ролята на Името ВМРО. Изгубихме Македония заради Кобургите. И отново заради Идеологията на Фашизма сме в Национална Демографска и икономическа катастрофа. Бог да пази България. Не на Фашизма. Слава на Съветската Армия. Поклон за Денят на Победата.

За БРОД събра и изготви Мирослав Писов.

на горе