БОДЕ.BG

„ПРАВОСЛАВНИ“
Така Говорят Хората

„ПРАВОСЛАВНИ“

10 Юни 2024

„Мисията на патриарха е мисията на добрия пастир. Оня пастир, който според притчата за Спасителя, полага душата си за овците. Той храни с небесна храна своето паство. Старае се то да бъде издигнато в нравствено отношение, да живее по Божиите заповеди чист живот и достоен за званието Христови следовници.“

Патриарх Неофит Български

Анализът на Последните събития показват Огромна Опасност от Трета Световна Война. За да намерим Отговора трябва да прочетем във Библията и да разберем Глава 24 от Евангелието от Матей. Кой поставя във живота на света "мерзостта на запустението" по пророчествата на еврейския пророк Даниил. Въпросът е Кой има Интерес да предизвика ПРОВОКАЦИЯТА която да Предизвика Армагедона. Това е Ватикана. Ватикана която изостави Православната вяра в Името на Инквизицията на Лойола. За да се появят Протестантите. Ватикана е тази която от 120 години създава Украйна като войник срещу Православието. Ватикана няма да допусне украинския народ да се върне към Православието на Киевска Рус. Затова създадоха Гръко католическата църква на Украйна. Затова Евреина Фарисеин Зеленски и украинските бандеровски фашисти тероризират и искат да закрият каноничната УПЦ. Ватикана ще разреши ПРОВОКАЦИЯ срещу Русия която да предизвика Русия да удари Европа. При ядрен конфликт Европа е беззащитна. Ватикана управлява със Дуото Байдън и Блинкън. Макрон е говорителя на тази Фарисейска Коалиция. Ватикана търси Възможности във Всички посоки. Конференцията във Швейцария е началото на Коалицията от Държави която подкрепяйки плана Зеленски дава Разрешението за Удари по Крим. Провокацията ще бъде свързана със Крим мястото което за Русия и Запада е Символа на победата за Украйна. Ватикана няма друг избор. Решила е да приложи Глава 24 от Евангелието от Матей и Истината за Армагедона. Ще получат Това което си дробят. Който сее бури жъне огън. България трябва бързо да обяви Пълен Неутралитет по примера на Орбан.

Молитва за Отечеството и народа ни
Преблагий и всевишний Боже, Господарю на цялата земя и Царю на всички народи!
Пред Твоята всемогъща власт и пред възвишения Твой престол ние се прекланяме
и смирено Те молим милостиво да погледнеш на нашето Отечество и на нашия народ.
Помогни, Боже наш, да се събере целият ни народ в единството на нашата народност
и на православната вяра, та напълно обединени да служим на Тебе за слава, на себе си за спасение и за полза на нашето Отечество.

Нека, Господи, бъде честита и славна тая земя, в която видяхме светлина и живот, в която отраснахме и където от Твоята благодетелна ръка приехме толкова милости и благодеяния.
Нека ни бъде мил и драг народът, към който принадлежим и в чиито съдбини участвуваме.
Благослови, Господи, нашето Отечество, за да процъфтява в него правата вяра, християнският напредък и благосъстояние.

Дай, Боже, на управниците на нашето Отечество мъдрост, светъл ум и чиста съвест, добросърдечие и правдолюбие, за да ни водят в пътя на родната правда, истината и прогреса.

Вдъхни, Боже, на поданиците в нашата страна да обичат управниците и началниците,
като зачитат тяхната власт, да изпълняват законите и когато стане нужда, дори живота си да дадат за вярата и Отечеството.

Дай, Боже, нашето Отечество да е винаги щастливо в благополучие и благосъстояние.
Благослови в него стопанството.
Направи да напредват добрите научни знания, изкуствата, занаятите,
всеки труд и всяко благородно, духовно и веществено, творческо начинание.
Пази нивите ни от неплодородие.
Надари ни с добро лято и дай ни всичко да успява.

Пази ни, Боже, от врагове и неприятели, от войни, от мор и глад.
Дай на всички ни мир и съгласие.
Пази ни от омраза и несговорчивост, от свади и раздори.
Внуши, Боже, в сърцата на всички ни дух на истина и на крепка и деловита любов към всичко, що е за полза и щастие на нашата земя, Отечество и народ.

И тъй, като служим на Тебе вярно и като се обичаме братски помежду си,
да те славим во веки, всевишни и вечни Господи!

Амин!

на горе