БОДЕ.BG

Маргарита Попова и генерал Радев – формулата на единението…
Брод ѝ трябва на България… в ново време и нови реалности

Маргарита Попова и генерал Радев – формулата на единението…

23 Август 2016

Нима е толкова сложно да извадим двама българи, а политическите партии да се смирят до парламентарните избори пред един /единствен/ достоен избор на личност, която да отстоява България.

Дневният ред на така удобния ни свят вече е различен. Времената рязко станаха други. Модерността и комуникационните империи ни пращат да гоним покемони, а анализът на това усилие кара духът ни да бедства… И така 25 години.

Под прикритието на риалити шоуто, наричано демокрация, „Биг брадър“ си създаде територия за военна инвазия срещу Русия.

Всичко съзидателно се помиташе, а удобни ниски топки ни заливаха с различни имена, наричани премиери, президенти депутати, министри, прокурори и всякакви Чоковци, Славитрифоновци… мандатоносители на „Благословеното“ статукво. Когато хората се „окопитиха“, под шамарите на мутри, евроемисари и държавни департаментьори, рицарите на новия кръстоносен поход срещу „лошите“ /полуголи физически и интелектуално хора /продуценти, водещи и репортери мултиплицираха спуснатите им „от горе“/каквото и да означава това/ истини, като ни натрапиха въпроса „Кой“.

…Не че отговориха на него – нали не мислите, че са способни на отговори…, те само питат…

И моля ви, не се заблуждавайте с името /било то Пеевски, Бойко, Гоце, Сокола/ или на някой… Просто шефът на ДАНС се съгласува предварително по всички нива на „голямото братство“ и никога „кой“ не може да  е Пеевски.

…Както тъпият селски гамбит, с който премиерът матира проекта „Белене“, не се казва Бойко Борисов...

Впрочем, видимо е, че днес той просто говори точно обратното…

А въпросът „кой говори точно обратното“ си виси със страшна сила…

Особено като си помислим кой точно патрулира /неканен/ в нашите териториални води и кой изпълнява задачи във въздушното ни пространство и под чие командване…

Професионализмът и волята на ген. Радев не му достигнаха да се справи с Българското небе… /там той е Ас/. Дали статуквото ще го „пожали“ да го „оваля“ сред тежките отговори на въпроса „кой“..?

Как не искам малкото достойни български имена да бъдат залагани като жертвени покемони, заложници и консуматив за бетонирането на политическата класа – АБВто на статуквото...

Брод ѝ трябва на България… в ново време и нови реалности. Личности на нацията, силни хора, чисти и с мисъл за съдбата родна.

„Кой“ харесват хората – ген. Радев, Маргарита Попова, ами разкарайте си мръсните партийни ръчички, пипълца и мераци от там… Те не са партийни субекти и членове, не ги замърсявайте! Дайте им път и подкрепа, кураж…

Оставете някой да направи добро за България…

Какво „ляво“, „дясно“ /ГЕРБ, БСП, ДПС, управляващи/– мрежи и обръчи от въпроса „кой“…

Зависимости, след които, за да има брод и път за България, трябва да „пуснем водата“…

…Проследете политическите обръчи и чуждите посолства с „медийните барбита“, кого ще „навестяват“ тези дни …

Отговорите на тъпия въпрос за българското статукво ще изплуват лесно.

…Дневният ред на света вече е различен. Изнасилена и разведена Европа ще преминава в режим на равносметки. Турция е стратегически непредсказуем епицентър на влияние, а пътят към Русия е осеян с цяла плеяда плевнелиевци, за които е нужна много чиста вода, за да отмием делата им.

…Престъпност, несправедливост и бежанци изпълват дните ни, градовете /и селата/ ни, новините ни…

Нужен ни е положителен герой.

Бате Серги, Генералът от пожарната, Гоце-Сокола или Царят от „На всеки километър“ създават само асоциации с привкус  на Луи дьо Фюнес и „Полицаите от Сент Тропе“, очертават АБВетото за това, което не е нужно на страната. Нима е толкова сложно да извадим двама българи, а политическите партии да се смирят до парламентарните избори пред един /единствен/ достоен избор на личност, която да отстоява България.

Шансът на политическата ни система, с цялата си задкулисна машина е да се откаже сама от себе си. Да се откаже от вредната си системност и да се споразумее, да се синхронизира поне веднъж, в съзаклятие за интересите на нацията…

…В името на този народ, като зов за прошка..!

…Защото шанс вече няма да има.

…Защото светът е друг…

Затова, няма партии – има България..!

Обща кандидатура, непартийни хора, в името на всички!

Простичко е…

Сядайте и го решавайте..!

Защо не всички „за“ и никой „против“ Маргарита Попова и ген. Румен Радев? Това е Брод за България.

на горе