БОДЕ.BG

Голяма нужда БОДЕ.BG
/българите от дъното на Европа/

Голяма нужда БОДЕ.BG

12 Септември 2020

...Знаете, Братя Българи, колко труден се оказва този август за Отечеството. Така, както си я карахме в горещините -
...кой покрай прохладата на морета и балкани,
...кой из жегите по жълтите павета с балончета и свирки – развяли байраци и бири...............................,
...кой силно притеснен от инициалите си в „някакво” тефтерче, друг - от заканите на Сретан Йосич, а трети – от закаснялите промени в митниците и глупавото поведение на президента ..................................., та така, както си я карахме в горещините, „изведнъж” се оказва, че предстои война. И тя вече е факт, който чука на границата на Европата. През България...

„Кльон“-а предвидливо е разрушен. Южната ни съседка оказва съдействие и „целево” необезпокоявани бежанци се оказват на наша територия /т.е. на европейската/.

... И сред демокрация, мутризация, циганизация, дестабилизация, деградация, сред бедност и духовна нищета – нова война.

Така наречения „Преход” за България продължава с нов „зор” за нас.

Днес, уважаеми дами и господа, господа-другари, гуд бойс енд гърлс, скъпи братя и сестри, България е в голяма нужда. А ние сме разединени, злобни, алчни и безсрамни. Стоим на опашка пред нужника на живота си, но вече можем единствено..- да се мразим. Удовлетворявайки чуждия напън от всякъде, от Запад, от Изток, от Европейския съюз, от НАТО, от ЕНП, от ПЕС, от Братята Евреи, Ал Кайда, Катар, Хизбула...- днес колективно логично сме обединени единствено от.. невъзможността да се облекчим, от безизходицата на „новата” обстановка връхлитаща България. Голямата нужда, която ни обединява с еднозначния резултат от липсата на начин и всенародно място, където да решим проблема си...

„Този” резултат ще обедини нацията, олигарсите, политиците, а дори и партньорските представители тук, че трябва много да се чисти и много да обичаш ближния, защото накрая-  ще се задушим, ще потънем и ще заличим красивото и „живородното” парченце, наречено Родина.

Ей така – сами, Братя Българи, без Зарин, без НАТО, без Хизбула... ще се изпуснем..!

А.., и преди да пуснете водата на България..., спомнете си за „Петрова нива”, за Съединението, за Плевенската епопея, за 6ти, 9ти, 11ти, 23ти септември .... – дано успеем да се помирим...!

09 септември 2013г.

на горе