ТАБУ

„Къде да намерим убиец за него“

„Къде да намерим убиец за него“
Aвтор:  А. Крепчински

10 Юни 2022

Много добре си спомням Русия без Путин...
А вие.?!

„Помня добре тази среща на върха.

Остана сам на масата, беше сам на всички събития на Г-20 в Австралия и когато осъзна напълно ролята си, просто стана и си тръгна, ръкувайки се с началника на полицейския ескорт.

❕ Колко мръсотия и клюки получи по свой адрес за цялото време на власт. Десетки дворци на Путин, милиарди в сметките на Путин... най-добрите разузнавателни служби в света от много години търсят страхотните активи на президента на Русия, но след като не откриват нищо, влагат всичките си усилия в изгонването на „приятелите на Путин"".

И какво да кажем за него, защо не събере екип от съдебни журналисти, които да опровергаят безкрайните лъжи срещу него? Отговорът е прост – делата му говорят вместо него.

❕ Появи се през 1999 г., когато от страната беше останало само едно име. По целия свят чуваше само унизителното „по подразбиране на Русия“.

БВП е 195 милиарда долара, а националният дълг е 190 милиарда долара.

Путин пое фалирала страна, чиято стойност на активите на практика беше равна на външния й дълг.

❕ Как изолираната Русия от ерата на измамника  Путин дойде до 2018 г.?

Само за годината на санкциите 2017 г. БВП на страната нарасна с 2,7% и възлиза на 3 трилиона 445 милиарда долара.

Просто сравнете две числа...

-БВП 1999 г. - 195 милиарда долара

-БВП 2017 г. - 3 трилиона 445 милиарда долара

...и ще разберете цената на самотата на президента."

❕ Ще добавя от себе си.

Много добре си спомням Русия без Путин.

Екзекуцията на парламента, танкове и бронетранспортьори, гърмежи през нощта под прозореца на Бабушкинская, където живеех, военните в пълна екипировка из цяла Москва. Локви кръв по тротоара. Труп на минувач с глава смачкана от танк на пътя.

Виждал ли си? Виждал съм.

❕ Войната в Чечения и няколко пътувания до там на мои приятели от специалните части, с които в продължение на 7 години фанатично владеехме истинско айкидо в Динамо. Рома, по прякор "Гоблин", едър мъж под 2 метра. 2 рани, само ставане и връщане.

Момчетата разказаха как са предали Чечения на международните терористи.

Предателство и продажност на офицери, наркотрафик, тонове долари за подкупи. Като пред очите ни умираха момчетата, които предателите изпратиха на клане, за да създадат недоволство в страната.

Срещали ли сте някога сто 200-ки в цинк и виждали лудостта на майките, които истерично се хвърлят върху металната кутия с храна?

Пази Боже!

❕ Забравихте ли Nord-Ost, което се случи благодарение на корумпирани полицаи, които позволиха на военни камиони с терористи, експлозиви и оръжия да преминат без проверка почти до центъра на Москва за 2-3 хиляди долара?

❕ Забравихте ли училището в Беслан?

Когато децата-заложници пиеха урината си, за да не умрат от жажда, когато нашите специални служители загинаха, покривайки дете, избягало през прозореца.

???? Безработица, хиляди предприятия са затворени, професори търгуват по пазарите, държавните служители не получават заплати от години.

???? Някак си в центъра на Москва излязох от входа и влязох в гангстерска битка. Автоматични залпове и пистолетни изстрели, писъци на ранени, трупове край коли. А ти с чист костюм и бяла риза пълзиш по корем под стената на къщата в калта покрай цветната леха зад ъгъла, за да не попълваш статистиката за „естествено намаляване на населението“.

През 90-те години загубихме повече население, отколкото през годините на Великата отечествена война.

Ти не си спомняш? Спомням си.

❕ Путин не е ангел и не го идеализирам. Времето ще мине и ще дойде някой по-добър от него. По-компетентен, по-енергичен, по-мъдър. Но искам да отдам почит на този човек.

Все пак си спомням кой спря цялата тази лудост. И понякога искам да попитам тези, които критикуват и хвърлят кал по този човек:

❗ КАКВО НАПРАВИХТЕ, ЗА ДА СПРЕТЕ ТОВА?

Днес целият западен политически бомонд обсъжда темата: Къде да намерим убиец за него? Готови да платят милиард за това. И днес казвам едно: искам той да живее възможно най-дълго. Искам да му стисна ръката и да му благодаря, че спря целия този хаос.

Бог да му даде сили и здраве!”

на горе