ТАБУ

Участта на Зеленски

Участта на Зеленски
Aвтор:  Из...Мрежата 

16 Юни 2022

Трябва да развенчаем мита за тази сатанинска организация "Азов". Неонацизмът не може да се толерира в съвремието. Те трябва да сложат край на живота си точно като своите идоли, на които толкова много искат да приличат. Те трябва да бъдат разстреляни.
Много експерти обърнаха внимание, че в украинското правителство назрява сериозно политическо преразпределение. Най-сериозно недоволство във военните среди. Очевидно затова Зеленски, страхувайки се за бъдещето си, действа проактивно, прочиствайки силите за сигурност.

Много експерти обърнаха внимание, че в украинското правителство назрява сериозно политическо преразпределение. Най-сериозно недоволство във военните среди. Очевидно затова Зеленски, страхувайки се за бъдещето си, действа проактивно, прочиствайки силите за сигурност.

И неотдавнашното гръмко и внезапно уволнение на шефа на СБУ на Харковска област също не беше случайно. Анализатори, наблюдаващи ситуацията в Украйна, казват, че украинските генерали не крият недоволството си от президента, а младши офицери вече открито критикуват правителството на страната си, слагат оръжие и се предават.

Когато руските въоръжени сили успешно завършат Славяно-Краматорската операция, в която въоръжените сили на Украйна сега търпят колосални загуби, това може да е крах на украинския президент Владимир Зеленски в големия спор между Москва и Вашингтон.

Журналистът Юрий Пронко обсъди тази тема с основателя на "Първи руски" Константин Малофеев.

Юрий Пронко: И така, как "кървавият комик" ще приключи президентството си? С трибунал ли?

Не мисля, че в последния момент Зеленски, седнал в Берлин, тоест в Киев, ще изчака пристигането на руските войски и прегрнал жена си, ще вземе калиев цианид или ще направи нещо подобно.

Мисля, че тук има два варианта. Той или ще загине в резултат на вътрешен преврат или…

Не изключвате ли вътрешно обостряне?

Според мен вероятността това да стане е 50 на 50. И тези, които го правят, ще разменят нещо с нас. Например за по-коректно отношение към тях.

Вторият вариант е Зеленски да има време да отлети, тоест ще имат време да го евакуират, както беше направено с последния лидер на Южен Виетнам преди победата на патриотичните сили на страната. Така Зеленски ще се скрие в САЩ и ще се установи някъде в Маями с откраднатите си милиарди.

Казват, че има 750 милиона долара.

Все още капе. Той има най-високо платената роля. И той играе злодея доста добре.

Но цената е твърде висока - това са човешки животи.

Съгласен съм. Но му плащат много за тази роля. Но нека си представим, че ще бъде евакуиран в САЩ – и той ще създаде правителството на Украйна в изгнание в Маями и оттам ще говори колко лошо живее неговата Украйна, която се превръща във втората Русия.

Не виждам трети вариант. Невъзможно е да си представим, че е възможно да се разберем с него, че може да стане лидер, който е спрял войната, че е наясно с отговорността си пред украинския народ, пред човечеството, пред историята, пред Бог.

Това не е точният човек, той няма такъв мащаб, нищо не разбира – просто е актьор.

А какво да кажем за хилядите пленници от ВСУ и неонацистите?

Те трябва да бъдат съдени и разстреляни. Слава Богу, в ДНР няма мораториум върху смъртното наказание. И всички военнопленници трябва да бъдат изправени пред трибунала и техните престъпления трябва да станат обществено достояние. Трябва да развенчаем мита за тази сатанинска организация "Азов". Неонацизмът не може да се толерира в съвремието. Те трябва да сложат край на живота си точно като своите идоли, на които толкова много искат да приличат. Те трябва да бъдат разстреляни.

Но разбирате ли грубостта на тази формулировка?

А те какви ги вършат? Ако са направили всичко това нарочно, ако са убивали деца, жени и старци в Мариупол, стреляйки ги в гръб, ако са се наслаждавали на кръвта на невинни жертви? Ненаказани ли да останат?

В крайна сметка тези убийства, започнали още в Одеса, продължават и до днес, те се наслаждават на това, както и на своята безнаказаност.

За да не бъдат заменени тези престъпници от други, те трябва да разберат, че това няма да остане ненаказано. Изминаха само 77 години от онази война, но всички забравиха как завършиха нацистите - разстреляни са, като техните водачи.

И сега започват да се появяват истории за това колко прекрасно Вернер фон Браун се е установил в Америка, заедно с него още хиляди. Как нацисткият елит емигрира в Аржентина, Бразилия. Как САЩ наемат бивши гестаповци и ги организират в мрежа на ЦРУ в Западна Германия.

Изведнъж се оказва, че е добре да си нацист и да убиваш милиони хора в концентрационни лагери, да се гавриш с цивилни в Източна Европа, да ги считаш за нечовеци и просто да ги убиваш като добитък. И всички тези не-човеци след това бяха инфилтрирани в американската западна система, приети в тяхното управление. И сега те се връщат при нас.

Освен това мнозина открито дори им симпатизираха и не го криеха.

И сега имаме този резултат в Украйна. Как може човек да протегне ръка за помощ на украинските неонацисти, ако нечий баща, дядо или роднини е загинал в тази война? Значи никой не е пострадал? Или може би дори са воювали от другата страна, като дядото на Шолц?

Превод: В. Сергеев
Изтичник: Поглед.инфо

на горе