ТАБУ

България е в нова национална катастрофа!

България е в нова национална катастрофа!
Aвтор:  Красимир Иванджийски
Снимка: pixabay.com
26 Юли 2022

След 18 години членство в НАТО България е в нова национална катастрофа.

За 18 години членство в НАТО сме давали по една вноска на година – 1 милиард долара, или общо – 18 милиарда.
Четири американски бази, всяка по 250 милиона на година – пропуснати ползи, равно на 1 милиард. По 18 години – прави още 18 милиарда.
2 милиарда за самолетите на бандита от Банкя. Парите отдавна са дадени, самолети няма да има. 2 милиарда – откраднати.
По заповед на САЩ (НАТО) опростихме на Ирак – 2 милиарда.
По заповед на САЩ бяха унищожени – оръжия, техника, военна инфраструктура и боеприпаси за около 60 милиарда. Хиляди самолети, вертолети, танкове, бронемашини, автомобили, складове, казарми.
Или, за 18 години дадохме на НАТО – 100 милиарда! Остана ни военна техника за около 5-6 милиарда.
Какво получихме в замяна – нова национална катастрофа.
Насаденият ни режим след 1990 г. е антибългарски, геноциден, антинароден, антинационален, арогантен, просташки и бандитски в политиката, икономиката, образованието, отбраната, науката, здравеопазването, културата, спорта, медиите.
На върха на мафиотската пирамида се докопаха неграмотни простаци и местни и вносни бандити.
Само за 30 години един древен народ и държава бяха превърнати в черната дупка на Европа и в дрипата на европейската цивилизация.
България стигна до задънената улица на своето историческо развитие по всички параметри.
Властта и обществото са пропити от корупция, държавният апарат не изпълнява никакви социални и национални функции. Всичко е злокачествено болно.
Извършено бе преразпределение на националното богатство в мащаб, който е безпрецедентен в Европа.
Приватизацията беше разграбване на създаденото от четири-пет поколения българи национално богатство, милиарди и милиарди левове.
Днес България е колония, която вече не представлява никакъв интерес за никого и е оставена на самоунищожение.
Досега България излизаше от всички войни с национални катастрофи. Сега влиза в новата голяма война с национална катастрофа. Което означава, че от нея ще излезе без държава.
Спадът в икономиката и жизнения стандарт е само елемент на тоталната криза и катастрофа. Нейни прояви са и демографският срив, ниската продължителност на живота, голямата емиграция, променящата се във вреда на българската народност етническа структура, влошаващата се екологична обстановка, деморализацията и деградация на младото поколение, ескалиращата престъпност, корупцията, ерозирането на българската идентичност, национална култура, липсата на обединяващи национални идеали.
Днес България е колония.
България е колония, окупирана от глобалната англо-саксонска – ционистка мафия, която ни набута и във войната в Украйна, окупирана от същата мафия от политически и професионални терористи.
Това е замисленият от тях геноцид на православието и славянщината. Не американци, англичани, французи и ционисти умират в бой, а славянските православни народи се самоунищожават.
Сега разбирате ли какво се случва в Българя през последните 30 години и защо?

Красимир Иванов Иванджийски – публицист, редактор, журналист, един от доайените на съвременната българска и европейска журналистика и политическа мисъл, познат в Европа и извън нея от пет десетилетия.
Красимир Иванджийски е издател и главен редактор на „Строго секретно“ във вестникарска и интернет версия от 1994 г.

на горе