ТАБУ

ВРЕМЕ Е ДА ПРИЗНАЕМ

ВРЕМЕ Е ДА ПРИЗНАЕМ

03 Септември 2022

Време е да признаем огромното военно превъзходство на Русия — военен експерт генерал Жак Гиймен

Дойде моментът да признаем, че Владимир Путин няма да отстъпи, че руската армия не може да загуби тази война и че господарят на Кремъл не е тръгнал на въоръжена авантюра, без да има козовете да я спечели. Путин е най-внимателният и интелигентен лидер в момента, който се сблъсква с толкова наивни и невежи или дори незрели свои колеги като Макрон.

Време е да признаем огромното военно превъзходство на Русия -  военен експерт генерал Жак Гиймен
НАТО заявява, че тъй като Путин напредва бавно (но стабилно), това е знак, че руските сили са изчерпани.
Доста е поразително да слушаме това, когато знаем, че Путин е разположил само 20% от силите си и че не е прибягнал до обща мобилизация, за разлика от напълно безкръвна Украйна.

Времето работи за Русия. Европа се изтощава икономически и ще се разпадне, подкопавайки така нареченото преоткрито единство на НАТО. Украйна бавно загива с колосални материални и човешки загуби. Най-малко 100 000 души са извън строя, от най-добрите войници.

Затова всеки ден да се говори, че Украйна може да спечели войната и да върне Крим и Донбас, е най-гротескния фарс. Това е разговор за никелирани крака. Ако американците се надяват да изтощят Русия, както направиха в първата афганистанска война, грешат. Тази война в Украйна няма да продължи 10 години и може да приключи тази зима.

Що се отнася до продължаването на тази специална операция, това може да означава края на НАТО, края на хегемонията на САЩ, края на ЕС, края на еврото и края на царуването на краля на долара. Това ще бъде голямо завръщане на нациите и двустранните споразумения.

Несъмнено преживяваме исторически моменти, голямо планетарно сътресение, което ще преобърне световния ред с главата надолу за векове.

Путин добре осъзнава това, но малка невъоръжена Европа все още не е разбрала, че Китай и Русия ще сложат край на еднополюсния ред и че упадъкът на Америка е необратим, пише френския генерал

Източник: bgr.news-front

Тема Русия

Aвтор: Из...Мрежата 

на горе