ТАБУ

И КОЕ НЕ Е ВЯРНО, БЕ, КУРВИ?!
ПРЕВЪРНАХТЕ БЪЛГАРИЯ В ДЖЕНДЪРСКИ ДРОГИРАН БАРДАК, НАЧЕЛО С ОЛИГОФРЕНИ!

И КОЕ НЕ Е ВЯРНО, БЕ, КУРВИ?!

13 Август 2023

Браво на Вежди Рашидов!

И кое не е вярно от това, което изрече?

Че курвите се събудиха? Ами събудиха се курвите! И в прекия смисъл на думата и в още по-прекия – този на политическите курви, които управляват държавата!

Насрахте се с това „насилие“! Буквално се насрахте!

Защото ЖЕРТВАТА сама намира своя насилник. Защото, всяка тъпа селска пръчка, готова да е курва заради някой лев, цена за цици, цена за „баровски“ заведения и някой по-скъп парцал и живот „хай“, е готова да се „влюби“ внезапно във всяко новоизлюпено парвеню, размахващо кинти, демонстрирайки комплексите си.

Това да не би да не го виждате МАСОВО, накъдете и да се обърнете?!

В България гъмжи от комплексирани „мъже“, надиплили пачки, чрез които демонстрират „мъжка мощ“, парвенюта, излезли от бостана, мислейки си, че като се татуират, яхнат някоя „топ“ кола, мандахерцат се на „топ“ места, лапнат по някоя пура, и хоп! – са „вип“ и голямата мъжкарска работа.

В България гъмжи от евтини курви, без абсолютно никакво извинение!, възпитани като такива, от 15 годишни бришат и са готови и за едно питие в „топ“ място да въртят свирки в тоалетните, а по нататък, се „издигат“ в „класацията“, като гепят някой от парвенютата комплексари – я да им купи нови цици, я да ги облече баровски, я да ги заведе на някой курорт, я да им поеме финансовия масраф.

После кацат на някой друг, и ги… биели. Обикновено мълчат, ама сега е модно либерално да кажеш постфактум, че са те били, че са те насилвали, че си жертва на насилие. Нищо, че сама си се навряла там, където е било ясно, че априори ще изядеш шамарите, щото и комплексарите са те приемали единствено като курва. Защото сама си играла ролята на жертва.

И понеже ни управляват някакви сбъркани олигофрени, на кристали, дирижирани и наложени от едно посолство, родеещо се със сатанинското, техните „ценности“, либерални точно толкова, колкото боклука, какъвто са те, сега режисират долнопробния трилър – ахххх, насилват ни, жертви сме на насилие.

И всички курви, бити, небити, ебани, недоебани, ревнаха, ахххх, жертви сме на насилие, ахххх, бият ни…

Като не искате да ви бият, не се дръжте като жертви. Дори и комплексарят мъж има респект от истинската жена, силната жена, която не чака някой тъпанар да и купи нещо си или да наплати живота и.

Да не говорим, че умишлено прокарваната истерия, а ла американския идиотизъм „me too“, ще накара всяка хитра селска пръчка, дори и никой да не я е бил, да изкара някой лев върху мъжкия гръб, с когото е преспала. Дали изобщо са я били, я камилата, я камиларя, курвенска работа.

Поколения у нас бяха безвъзвратно изгубени и дадоха фира – безпросветни, нечетящи, бездуховни, чака-рака щракащи с пръсти, без никакви ценности, без никаква вяра, без нито една прочетена книга, удавени в отвратителното възпитание на семейства, залутани в собствената си безпросветност. Какво чакаме след всичко това? Малебита, лесно мапипулируеми. Общество от манипулируеми желета, което пък го управляват пълни олигофрени, които са срам за всяка една компания в кръчмата, камо ли за управление на държава.

Събудиха се курвите, да.

Страшното е, че политическите курви изобщо даже не са заспивали. И днес са по-страшни от всякога – назобени от американското посолство, готови окончателно да заличат нацията ни, държавата ни и все по-малко останалото читаво и мислещо малцинство у нас.

Веселина Томова
Източник: afera.bg

на горе