ТАБУ

Дамски гамбит
Отличници с нежни имена

Дамски гамбит

27 Септември 2016

Достойни дами, прославящи България –  Ликвидираната държава!

Какво ли не се случи на милата ни Родина след избухване на демокрацията...

Обезчестеното ни Отечество се мъдри в края на всички списъци /не само европейски/ – бедност, дългове, корупция, демографски показатели /смъртност, раждаемост/, образование…

Ликвидирани са селското стопанство, икономиката, армията и здравеопазването.

Духът на нацията е концентриран в образи като Азис, Шоуто на Слави и няколко риалити формата, плюс турски сериали. Актуални са проблемите с етносите и повсеместната циганизация.

Медиите тези дни са захапали деветгодишния болен от левкемия Мустафа, зарязан от родителите си… от майка, родила го на единадесетгодишна възраст, с четири деца към момента…Не е ходила на училище.

…За България ли става дума? Боже мой!

Та нима, ако мъжете политици са идиоти и мутри в тази държава, няма жени и майки из дебрите на властта – евродепутатки, комисарки, генерални секретарки, банкерки, щерки и посланички – да допуснат собствената им Родина да формира общество от уроди?!

…Водевилът със Сталинка /т. нар. Кристалина Георгиева/, Цецка Цачева, спомените за Румяна Желева, Цветелина Бориславова, тези чудовищни шедьоври на женското съсловие, обрекло съдбите на българските деца на мизерия и липса на бъдеще…

Вицепремиерът и министър на образованието в кабинета Борисов, мисля, също е Дама. Тя реши съдбата на българската енергетика, вероятно успешно, защото днес е ред на децата – духът на нацията. Спомняте ли си как започна „схемата“ с демократизацията на България? Назначиха държавни служители „ликвидатори“ – влог и прецедент в световната практика. Разбира се със съучастието на всички партийно-политически субекти. Тези, „отличници“ днес, са с нежни имена. Явно стават все по-полезни някому... на ООН, ЮНЕСКО, ЕК, Държавния департамент, ЕБР, Сорос, Ротшилд, Америка за България… Достойни дами, прославящи България –  Ликвидираната държава!

Държавата, в която след 25 години демокрация, момичета стават на 11 години майки и никога не са ходили на училище.

Сп. „Сигурност“

на горе