ТАБУ

Прокурорите на бъдещето
или Фермата на българската политика

Прокурорите на бъдещето

25 Август 2019

Ако не научим хората да разграничават „истината“ от „лъжата“ и „доброто“ от „злото“, много скоро „Прокурорите на бъдещето“ ще започнат да ни вадят по-тъмно...

Виц:
Българин пита на женския пазар в София:
- Вие като си нямате ГЕРБ, Бойко, Пеевски, Цацаров, Фандъкова,
СИК, КТБ, Африканска чума, Антон Тодоров, фейк Медии,
дупки, НАТО и цигани..- що емигрирате от Сирия бе, хора.?!

…Независимо от историческото време в което живеем, промиването на мозъци чрез тотална демагогия, предизвиква мислещите/нормалните/ хора да търсят истината. Днес, обърнати към „свободата на словото“, затънали във фейк-новините на антибългарския инструментариум за манипулация /социални мрежи, телевизии, печатни и електронни медии/ ние търсим „словото - като партньор на истината“.

В нашия нов брой на списание „Сигурност“ се обръщаме за подкрепа към „Фермата“ на Джордж Оруел – този „смайващ епос на житейската трагедия“ както блестящо го определя Георги Вацов в рубриката „Калейдоскоп“, където автора/Оруел/ нарича привилегированата политическа прослойка „прасетата“.

Ако не научим в настоящите условия българските граждани- примирени с откровената демагогия и с лъжата,  с лицемерието, подчинени на кухи фрази и с фалшиви усмивки устремени към инспирираните от фондове, пари и чужди интереси герои на Оруел.., ако не научим хората да разграничават „истината“ от „лъжата“ и „доброто“ от „злото“, много скоро „Прокурорите на бъдещето ще започнат да ни вадят по-тъмно, като Гео Милев от домовете ни и всичко ще заприлича на едно дежавю от 1933 год. и от духовна нация сме на път да възпроизведем един евроатлантически фашизъм /въпреки или поради подкрепата на силния български дух от посолството на САЩ /

Днес, в навечерието на поредните „демократични“ избори и номинация на нов главен прокурор, ще са необходими две основни повратливи „движения“ на пребиваващите в реалити шоуто на Българската политическа „Ферма“. Представителите на животинския вид, олицетворен от Оруел е нужно да направят тези „жестове“, които ще им обезпечат безпрепятственото продължение на статуквото, довело до това унизително и безнадеждно положение на Българския народ.

  • Първото, по което ще различим „ новите-стари“ избраници за „бъдещия просперитет на Родината“ е  дали са послушни?!  Ще изпълнят за тест или просто „ще плонжират“ пред Големия Брат, да се „изплющят“ с някоя „велика, атлантическа поръчка“ – предизборно, за да „оцелеят“! Оцеляването и потребяването е инстинктивната, животинската природа на човека.
  • Второто, което често ни прилагат като първо е „страхът“. Страхът на политическата класа от инакомислещите 75% от Българския народ, които трябва да бъдат докарани до пасивност, безволие, до конформизъм.., или до Терминал 2. Трябва да ни е страх да мислим, да ни е страх да виждаме, да ни е страх за работата ни, за децата ни, да поглеждаме към Русия да ни е страх, да говорим да ни е страх, да ни е страх да сме православни, от кирилицата да ни е страх и от това, че „Паси, Пеевски или  Бойко...“ще насъскат кампанийно някой кандидат за главен прокурор да ни „унищожи“, за да може за тях да остане бъдещето. Перспективата, да ликвидираш бъдещето е зловещо предизвикателство...

„Който стъпи на тази земя и е роб, става свободен“ четем в Конституцията на Княжество България от 1879 год.
Ние бягаме от Селата си, бягаме от Домовете си , бягаме от Родината си, Бягаме от Земята си… Като бежанци от войната с „Фермата на Българската политика“.

Защото не сме свободни.
................................................ и трябва да ни е страх!

на горе