ТАБУ

Престъпленията срещу нацията
/„............... с подкрепата на силния български дух“/

Престъпленията срещу нацията

22 Октомври 2019

Ние сме във властта не на САЩ, а на Соросоидни финансови и криминални образувания, ползващи евроатлантическата доктрина, за да провеждат и утвърждават лични интереси, като са заложили земята ни и БЪЛГАРИЯ , а Народът ни превръщат в население.

27 години в България няма нито един осъден за шпионаж.
/този анализ сп. „Сигурност“ публикува през 2017 год./

А шпионите така се разроиха, че на хората им втръсна да ги гледат постоянно и навсякъде. Парламентарни групи – контролирани от посолства, министри – назначавани от чужди централи, национални проекти – спирани от конгресмени…, Америка за България, ЕС фондове, Сороси, Колежи, а планът „Ран-Ът“, като щастлива метафора, ликвидира суверенитета на България, който ще браним с 8 самолета, извадени от въоръжение... и от 2012г. експонати в музеите на ВВС на СА Щ. Забележете – сумата от близо 2 млд $ за тях е платена авансово от поредния „шпионин“, представляващ „Българската държава“, а ВМРО е просто историческа абревиатура.

Това е всичко друго, но не и /Българска/ Държава........................................................................
и тъкмо се успокоихме от „закуските на Джеймс ЦВ. ЦВ. Бонд“ и в битка за бъдеще положихме на 6-ти септември цветя за помирение.

Последва дипломатическото изстъпление на МВнР за 9-ти септември. Христоматиен пример за безхаберна демагогия, хибридна война, фалшива новина! С воняща токсичност слабоумно се изцепи следващ „шпионин“ и от името на провалената Европейска България „Оплю“ Славянска Русия и значимостта на Червената армия за освобождаването на Европа от фашизма?!

Тази провалена европейска държава, която след като ликвидира всичко, което отъждествява държавност и суверенитет /където чуждите мекерета вече не се наричат „Предатели на Родината“, а се изживяват като министри, депутати и партийни лидери/, тази държава така се обезкости, че остана без „Държавни тайни“...‘Щото, няма държава – няма тайни / освен къде и с кого премиерът играе карти, докато Цветанов и Нунев тайно закусват по американски, Местан се крие в Турското посолство, а Пеевски разпространява и разпределя всичко, което си поиска… – от КТБ до вестниците и прокурорите/.

И точно в този момент на липса на държавни тайни, в тази ликвидирана държава, едни велики институции спретнаха „шпионска афера“. Нахлуха по тъмно на 9-ти септември в домовете на хората – вързаха интелектуалци и журналисти и като мечки с белезници ги подкараха към следствието на „Спец. Прокуратурата“...А Премиерът – „нищо не знаел“?! /Дано да е така/ Впечатлителна е рязко нарастващата степен на наглост на различните ведомствени началници, които вече не смятат за необходимо да се подчиняват на премиера... Години наред, на Борисов му беше буквално натрапвано, че „..гради инфраструктурата на диктатура, но няма той да е диктаторът..“

Ако не беше тъжно, щеше да е много смешно това „позорище“, което спретнаха тези Гьобелсови Атлантици – великани на оперативното изкуство в /Уж/ Европейска България. Аз също попаднах там, на връх 9-ти септември, а заповедта беше подписана на рождения ми ден. Обясниха ми, че това са случайни съвпадения, както и че множеството гнусни публикации от Цвет-медийните подлоги, предшестващи този „9-ти септември“, не са част от тази „случайност“ днес. Днес, когато едни от малкото останали достойни и духовни хора на България са привлечени, тормозени и обезчестявани пред децата им и сред обществото затова, че пишем на кирилица /истини за ликвидаторите на Родината/, и сме Православни Българи, поради което сме „шпиони на Русия“, и престъпници?!
„Красота“!

При тези фашизиращи се реалности, при такива тикви и мутри в управлението на държавата и съдбите ни, при този произвол към хората и чуждопоклонничество на институциите и правораздавателните органи /инструменти в ръцете на олигархията и анти-българското статукво/, при този стремеж за поквара на всички нравствени, ценностни, културни и духовни характеристики на нацията – превръщайки земята ни във военна територия и „прифронтова държава... Какво им остава на нормалните хора?! Или Терминал 2, или да работят в услуга на чужда държава /...та било то през Сорос, Америка за България, МВнР, RT, HP, Паси или Малинов, Пеевски или Станишев.../ т.е. „шпиони“. По-достойно е някак си, вместо да се подлагаме на застрахователи, атлантически физкултурници – анализатори по сигурност, контрабандисти, наркокоординатори и наследници на дивиденти от спортния тотализатор... – „шпионите“ на ъндърграунда, внедрени във властта.

Тази /не/ мека диктатура в България – някогашната /„Държава на ДУХА “/, видимо ще възпроизведе презрение.

Но мизерията на духа, страхът и безгръбначието на оскотяващото ни съзнание, не бива да ни оставя безразлични и примирени, към тези произволи и репресии от чужди хора, под чуждо небе. Този фарс, произведен в чужди посолства и проведен от фашизираща се полицейска шайка, ръководена от чужда идеология, в служба на чужди интереси, израждаща се в братоненавистна гражданска война, шайка която граби народа си и го превръща в заложник на злото. Злепоставяща и смазваща онези, които имат смелостта да им казват истината в очите.

Това е външната видима страна на „Дипломатическото“ изстъпление на организираната група от профашистки, русофобски и проамерикански /проКлинтънови/ сили в нашето ново /демократично/ общество.

Те се мислят за „Маса хора“ и харчат парите на Америка за България, без да са шпиони, за да им повярват българите, но с тези безбожни 9-то септемврийски активности, ще си останат шепа хора под чуждо небе. Защото нещата в българската геополитическа природа, цивилизационно и кръвно свързани със своята история не съвпадат с българската военно-политическа ориентация (за кой ли път?).

Нима мисленето и правото на обществото да изразява своето предпочитание и отстоява честта си в „демократична съвременна България“ са престъпление?!

Аз не приемам геополитическия курс на България /който е военно-политически/, не е Европейски и е наложен от чужди спецслужби, в ущърб на националните ценности, националния ни дух и въпреки геополитическата природа на българите /което е „нравствено, морално“, съставомерно престъпление срещу нацията/. Използвам случая, за да се позова на думи от Завета на Дрангов към българското офицерство, което е призвано да служи всеотдайно на своя народ и да бъде вярно до смърт на Родината. /Някъде да са формулирани „евроатлантически“ или други, извън понятието „Родина“ ценности?!/ „За тази цел, пише полк. Дрангов, насъщно необходими са нравствени великани, мъже волни, предприемчиви, храбри, упорити, възторжени идеалисти, смели до безумство, влюбени в България до фанатизъм, честни до самопожертвователност – българи с характер, железен, непоколебим, възвишен!“. Боже, Господи, какви българи!!! Ми то, такива само в Специализираната прокуратура, на ЦВ. закуските в САЩ... и тук-таме някой свръх депутат от ДПС …

Понятието евроатлантически ценности, което не съществува в класацията на юридическите термини на ООН , води началото си от Атлантическата харта, подписана между САЩ и Великобритания на 14 август 1941 г. Известно е, че чрез прибавяне на думите „американски ценности“ към европейската ценностна система, която е съгласуван набор от етични ценности, служещи като стандарт за насочване на човешкото поведение, се получава понятието „евроатлантически ценности“. Във великолепния труд, който ще откриете в цялост на страниците на списание Сигурност, ген. Стоименов казва още: „Учени и политолози застъпват виждането, че понятието „евроатлантически ценности“ звучи абсурдно. Това е така, защото то изпразвало от съдържание думата „ценност“, чието кратко определение е нещо положително, нещо добро. Моето скромно мнение е, че истината е да се придържаме приоритетно към нашите исторически, традиционни ценности. В своето историческо развитие България е давала свидни жертви за чужди интереси. Какви национални, пък и колективни интереси защитавахме в Ирак, където оставиха костите си 13 достойни български чада, а повече от 30 бяха ранени. Мисля, че е крайно време у нас да се установят два незаобиколими, железни принципи. Първият да бъде – българския национален интерес е над всичко останало и вторият – решенията за България да се вземат от суверена. Не са малко учените, които оспорват и категорията „западни ценности“, като считат, че с нея се изразява по-скоро западният начин на живот”.

И въпреки това, експертният съвет на Клуб Сигурност е дълбоко убеден и анализът на „9-то септемврийските изстъпления през 2019 г.“ си ги обяснява с нещо друго – не със САЩ. Ние сме във властта не на САЩ, а на Соросоидни финансови и криминални образувания, ползващи евроатлантическата доктрина, за да провеждат и утвърждават лични интереси, като са заложили земята ни и БЪЛГАРИЯ , а Народът ни превръщат в население.

„Чест е доброто име, с което се ползваме, всеобщото доверие към нашата праведност, към нашата чистосърдечна любов към хората. Не бива да се отнасяме с безразличие към честта, защото безразличието към нея те унижава и изключва от обществото на достойните и уважавани люде“, казва бележитият Руски изследовател Сергей Волков.

И бих завършил с превъзходното обръщение на Г. Вацов:
„Господа демократи-американофили! Не оспорваме вашия цивилизационен избор! Не се интересуваме от вашия морал, интереси и лична философия! Но когато посягате с мръсни и корумпирани ръце към историческите светини на нашия народ, към надеждата и вярата на милиони българи, към оскверняване на националната памет и искрената човешка признателност, идваща от заветите на нашите деди, майки и цели поколения – прошка няма да има! Вие ще получите нашето презрение, нашата ненавист, нашата решителност при отстояване на истината в изпълнение на синовния ни дълг!“

на горе