(БЕЗ) НАМЕСА

US Схемата
„Сорос“ пренарежда – кой ще спечели изборите?

US Схемата
Aвтор:  Из...Мрежата 

03 Септември 2021

Защо руснаците не реагират е дори по-любопитно от ролята на Делян Пеевски в Пренареждането.
България не стана „Троянски кон“ на Русия в ЕС, но ако руснаците не реагират, може да е „щат“ на американците в ЕС.

Кръгът „Сорос“ организира и доминира протеста под юмрука на президента Румен Радев. Сега пренарежда корпоративно-политическата конфигурация.

Любопитно е, че въпреки „Магнитски“ Делян Пеевски играе в отбора на американците и чрез влиянието си в ИТН спира БСП за властта.

Иво Прокопиев и „Сорос“ ще вкарат финансов ресурс и логистика, за да стане „Демократична България“ втора политическа сила след изборите.

„Сорос“ пренарежда и ГЕРБ, която ще спечели изборите, фронтмените на неговия отбор - Даниел Митов и Томислав Дончев, вече са на първа линия в партията.

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов е фаворит на кръга „Сорос“ за премиер. Фаворит на американското посолство е Кирил Петков.

Той може и да не направи политически проект, но е US кандидат-премиер. Така „Сорос“ и амбасадата на САЩ ще посочат следващия министър-председател - Митов или Петков.

„Янките“ превземат цялата власт - президентът мина на US позиции, премиерът ще е тяхно протеже, мнозинството в парламента ще е от проамерикански партии.

Любопитно е, че не само Делян Пеевски обслужва схемата на американците с влиянието си в ИТН, Бойко Борисов не само няма да се върне на бял кон въпреки победата на ГЕРБ, но и развя бялото знаме с непосочването на кандидата за президент.

Румен Радев получава бонус и победата му на практика ще е служебна под американски патронаж, а властта на „янките“ няма да има реална опозиция - само ДПС и Сарая им скочиха.

След Пренареждането обаче американците може да направят оферта на Сарая, за да овладеят геостратегическия ресурс на ДПС заради връзките му с Турция.

Така опозиция може да остане само БСП, ако Делян Пеевски не свали с вътрешнопартиен пуч Корнелия Нинова, и „Възраждане“, ако влезе в парламента.

„Сорос“ и американското посолство (извънбюджетните канали на ЦРУ) инвестират финансов ресурс за превземането на властта, но след овладяването й проUS правителството ще преразпределя милиардите от ЕС.

Затова Делян Пеевски „изненадващо“ обслужва тяхната игра, Бойко Борисов прие ГЕРБ отново да стане про-„Сорос“ партия, Иво Прокопиев вкарва ДБ в US схемата, а Кирил Домусчиев ще продължи да инвестира в ИТН.

Корпоративно-властовото пренареждане запазва позициите на старите играчи (освен Васил Божков, когото „янките“ поръчаха на Пеевски и Борисов), но вкарва и нови в играта - Кирил Петков, Даниел Митов и Асен Василев.

Защо руснаците не реагират е дори по-любопитно от ролята на Делян Пеевски в Пренареждането - както нямаше „руско ресто“ срещу Бойко Борисов, така няма и Ресто на Кремъл срещу овладяването на цялата власт от американците.

ГРУ и СВР нито организират активни мероприятия срещу президента, нито задействат ресурса си за провокиране на протести срещу тоталното доминиране на „Сорос“ и американското посолство.

България не стана „Троянски кон“ на Русия в ЕС, но ако руснаците не реагират, може да е „щат“ на американците в ЕС, откъдето ще идват милиардите, които техните протежета на власт ще преразпределят

на горе