(БЕЗ) НАМЕСА

Сергей Глазев: Путин изважда Русия от влиянието на Запада - готви се превра

Сергей Глазев: Путин изважда Русия от влиянието на Запада - готви се превра
Aвтор:  Из...Мрежата 

12 Май 2022

Обесването на Хюсеин беше излъчено по всички световни телевизионни канали през 2006 г. Смъртта на полковник Кадафи, разкъсан на парчета от тълпата, също беше излъчена по всички телевизионни канали по света през 2011 г.

Защо мислите, че това се показва на целия свят? Това е демонстрационна екзекуция, за да могат всички страни да видят какво ще се случи с тези, които искат да напуснат американската финансова система.

Системата на Федералния резерв на САЩ (с други думи, Централната банка на САЩ) е частна организация, собственост на 20 частни американски банки. Това е основният им бизнес – да печатат световните пари. За да постигнат това, сегашните собственици на Фед са прекарали много време - по-точно десетилетия, векове - и усилия - тук: Първата световна война, превратът в Русия през февруари 1917 г., а след това Втората световна война и Бретън Уудс споразумения и др. и, разбира се, самото създаване на Фед през 1907 г. Системата на Федералния резерв е много интелигентна, гигантска по обем и обхват финансова пирамидална схема.

Тук трябва да се разбере едно – човечеството си има работа с брилянтна, невероятно силна и безмилостна група хора, които са изградили структурата на света, в който живеем. Техният концептуален апарат не отчита такива понятия като "хуманизъм", "доброта", "състрадание" и т.н.

Основното нещо са числата, основното е печалбата, основното е аритметиката на транзакциите. В ситуация, в която е необходимо да се унищожат хората, но да се реализира голяма печалба, за тях няма особено съмнение какво да правят. В свои собствени интереси те могат да изравнят градовете със земята заедно с цивилните. За тях единственият наистина смислен резултат може да бъде само печалбата.

И сега Русия ги предизвика. И целият свят чака как ще свърши всичко. Ако Русия спечели, американската финансова система ще загуби половината от планетата, Китай, Индия също ще излязат от влиянието на Федералния резерв на САЩ. Но засега има смъртоносна битка. Трябва да победим, иначе ще бъдем унищожени.

Съдейки по решенията, които се взимат на най-високо ниво, сега всичко в Русия е изчислено. Така че не се паникьосвайте другари! Да, ще бъде трудно 1-3 години, да, все още има много хаос, цените ще се повишат, някои фабрики ще спрат, но скоро ще започне такова мощно развитие на Русия, което светът все още не е виждал!

Но преди изграждането на градове, например в Сибир, е необходимо да се решат въпросите за сигурността на страната. Близо до нашите граници от десетилетия, трябва да се премахнат основните военни заплахи, да се отдалечи военната инфраструктура на НАТО от нашите граници, това прави Руската армия сега! Само напред! Нашите предци победиха и ние ще победим!

Апелирам КЪМ ИСТИНСКИТЕ РУСНАЦИ, КОИТО ИСТИНСКИ ОБИЧАТ РОДИНАТА СИ! Путин В.В. изважда Русия от влиянието на Америка и Европа. Самият той излиза от влиянието на олигарсите. Процесът е в ход. Това не устройва Запада.

Това не устройва някои хора у нас. Путин има много врагове. Готви се държавен преврат. Подготвя се свалянето на Путин. Америка не пести средства за това, а в страната има хора, които са готови да го направят. Сега РУСИЯ води информационна война срещу Русия и срещу Путин.

Част от тази война е умишлен опит да се създаде негативно отношение сред руснаците към случващото се в страната. Да предизвика недоволство от политиката на Путин. Недоволните хора по-охотно ще подкрепят преврата.

Как завършват държавните преврати и свалянето на президенти. ние вече знаем. Скорошен пример е Украйна. Майданът просто искаше да смени президента и в резултат на това цялата страна стана "Майдан". Имаме избор. Подкрепете президента на РУСИЯ, съхранявайте държавата, поддържайте мира и стабилността, защитавайте суверенитета и независимостта на РУСИЯ. Това сега е основното.

Ситуацията е много остра. Ние стоим и животът ще започне да се променя към по-добро. Тогава ще си спомним и за заплати, пенсии, за крадци и за всичко, което ни пречи и ни пречи да живеем добре през последните десетилетия. Бъдете бдителни руснаци! Дайте да не "промайданстваме" Родината си! Нашите деца ще ни бъдат благодарни по-късно, ще кажат благодаря!

Сега не е необходимо да сеем раздор, а да се молим за нашата Родина и нашия президент.

Тема Русия

Aвтор: Из...Мрежата 

на горе