(БЕЗ) НАМЕСА

РУСОФИЛИ СЪЗДАВАТ ОТДЕЛЕН ФРОНТ ЗА СЪПРОТИВА НА ФАШИЗМА
/ВИДЕО/

РУСОФИЛИ СЪЗДАВАТ ОТДЕЛЕН ФРОНТ ЗА СЪПРОТИВА НА ФАШИЗМА
Aвтор:  Из...Мрежата  Николай Малинов

14 Март 2023

Ръководителят на българското национално движение "Русофили" Николай Малинов откри Конгреса на Международното движение на русофилите в Москва.

Николай Малинов каза, че русофилите създават отделен фронт за съпротива срещу фашизма. Той говори при откриването на конгреса на Международното движение на русофилите в Москва.
Във встъпителната си реч той отбеляза, че в събитието участват повече от 80 представители на 42 страни по света, обединени от любов към Русия. Но, подчерта Малинов, отделно трябва да се каже какво е вдъхновило русофилите:
И в Русия, и в чужбина не всеки разбира какво е русофилството и с какво се яде. Много просто. Това са традиционните ценности, идеята за силна държава и многополюсен свят. Либералната диктатура противоречи на нашите идеи: еднополюсен свят, слаби държави, които не са суверенни, и, разбира се, отхвърляне на традиционните ценности. Сатанински свят. Светът, който иска да ни унищожи...
В продължение на хиляди години човечеството е свикнало да живее по прости закони. Ако злото ни се противопоставя, трябва да изберем страна. Русофилите избират страната на доброто:
Когато полутоновете изчезнат, остават само черно и бяло, добро и зло, става чест да застанеш на страната на доброто, на страната на белите сили. В нашето движение няма ляво и дясно. Нямаме едно политическо развитие на обществото. Ние сме за хармония и симфония между хората - всичко, което сега толкова липсва на света,
- подчерта Малинов.
Днес самият факт, че 87 души от 42 страни се събраха в Москва, обединени от основната цел, каза Малинов:
Аз разглеждам нашето движение като отделен фронт, което показва, че има сили в света, които чрез публична дипломация ще се борят срещу русофобията, която забранява руските котки да участват в състезания, която отменя Пушкин, която забранява руската реч. Те са просто фашисти. И ние трябва да покажем, че има сили в нашето общество, които могат да устоят. Игнориране на техните финансови инструменти и агресия.

Из речта на С.В.Лавров на учредителния конгрес на Международното движение на русофилите (Москва, 14 март 2023 г.):
• Разгърнатата срещу Русия хибридна война има за цел да демонизира страната ни в очите на световната общност, да я обвини във всички „смъртни грехове“.
• Западната цивилизация се бори не на живот, а на смърт, за да запази господство на световната сцена.
• САЩ взеха „юздите на властта" в свои ръце и директно казват на Европа, че трябва да забрави за стратегическата автономия. В тази ситуация огромен брой европейци не искат да се откажат от придобивките на нашата обща култура, история, от борбата за правата, от които хората наистина се нуждаят.
• Ценността на русофилството е в това, че ние не призоваваме никого на "свещена война" срещу Запада, срещу кръстоносците, срещу когото и да било. Тази война ни се натрапва.
• Днес, както никога досега, става все по-актуално човешкото отношение към хората на цялата планета, необходимостта от противодействие на диктата във всичките му проявления.

Източник : tsargrad.tv

на горе