(БЕЗ) НАМЕСА

БЪЛГАРОФАГИ
„Поредица Изчегъртаните“

БЪЛГАРОФАГИ
Aвтор:  Мартин Карбовски

09 Август 2023

Националният интерес е изяждан тези дни с часове, не с дни и години, както сме свикнали.  И както беше при други правителства.
Все едно извънземното, което смучеше български сокове премина в турбо режим. Понеже е забранено да наричаме този процес със стари названия, време е да го наречем “българофагия”.

Изведнъж, за часове решиха, че няма да се прави АЕЦ Белене и ще продават до месец оборудване, което може да произвежда енергия. Нямат друга работа, пак борят комунизма. Оборудването е стигматизирано, то е руско, и се продава защото е руско, не е защото имаме друго, примерно ескимоско. Никой не пита българофагите - като го продадете туй оборудване - какво ще си купите с тия пари?
Ще си купят още българофаги.

Изведнъж, за часове - започва да се говори за отказ от конвенцията от Монтрьо и създаване на аванпост на чужди войски у нас. Горните неща бяха казани обидно сложно от Тагарев. Той разчита, че няма да го разберете, защото сте прости. И явно е прав. Не го забелязахте даже, освен дежурните конспиратори.
Дежурните конспиратори предсказаха доста от случващото се. Но вие сте умно-прости, разчитате, че нещо, в което не вярвате, няма как да се случи.

На Народното събрание трябва да пише великата мисъл от една песен на Криско, тя е:
“Нема кво да стане…”

За секунди някой каза, май пак Тагарев, че искаме да видим и допълнителните искания на Украйна, когато Зеленски дойде у нас.

Да не би да сме пропуснали някакъв нов Ньойски договор, непрекъснато някой има искания от нас и ние хъката-мъката ги изпълняваме?!

Не е това, просто българофагите са в кръвта ни, те ни изяждат издигайки лозунги, на които пише нещо за здравословно хранене.

За дни се разбра, че референдум няма да има, няма среща даже на лидерите на управляващото Нещо, което не е коалиция. Ние сме в смъртоносен виц - идва чумата, но всички са на море. Идва катастрофа, но всички са на море. Идва армия от дяволи - селото пусто, всички са на море.

Внимавайте дали ще има къде да се върнете, когато се връщате от Гърция - българофагите може да не са изяли цяла България, но вече щракат челюсти, размятат глави като крокодили, завличат я в дълбокото и я разпарчетосват.

Българите не усещат налазилите ги българофаги. Те, българите са още в оня филмов момент, когато вече няма решетка между тях и чудовището, но още никой не мърда и никой не е издал звук. Писъците са в следващия кадър.

Българите не познават психологията на българофагите - тя е като на крокодилите - ако ги храниш редовно, един ден ще изядат ръката ти.
Иначе българофагите са тихи и официални животни. Но не се заблуждавайте. 
Започнете да крещите. Поне това.

на горе