(БЕЗ) НАМЕСА

Георги Марков събуди Денков от коледния му сън
с ТЕЗИ 12 ТОЧКИ

Георги Марков събуди Денков от коледния му сън
Aвтор:  Ивайло Атанасов

27 Декември 2023

Коледният сън на Денков е за друга България. Вървели сме били напред... Сбъркал е обаче нашият Химик желаното с реалното.

1. Няма как да върви напред страна, в която победените на изборите управляват.

2. Няма как да върви напред страна, в която управляващите да са получили на партийната си листа комичните 273 000 гласа.

3. Няма как да върви напред страна с разнебитена съдебна власт, ВСС с изтекъл мандат, Инспекторат също, няма главен прокурор, минал през президентски указ.

4. Няма как да върви напред страна, която е парламентарна демокрация, а партиите тотално са загубили доверие. Само ГЕРБ успя да мине 500 000 гласа на общинските партийни листи, а всички останали са под 300 000.

5. Няма как да върви напред страна, отказала се от историята си и станала колония, в която решенията да се взимат от Посолствата, докато комшиите скандират, че сме въшки, татари и фашисти.

6. Няма как да върви напред страна, чийто Конституционен съд, 2 години функционира в неконституционен състав.

7. Няма как да върви напред парламентарна държава, за чийто парламент са гласували едва 1/3 от избирателите, а конституционното мнозинство е с обществена подкрепа 2/9. Това пък мнозинство изземва функции на Велико Народно събрание и прави радикални промени в основния закон.

8. Не може да върви напред държава, която е лишила гражданите си от конституционното право на информация и е въвела свирепа цензура.

9. Не може да върви напред държава, в която населението се стопява.

10. Не може да върви напред страна, в която гражданското общество е подменено от НПО-тата на Сорос.

11. Няма как държава да върви напред с тотална загуба на суверенитет. Как е възможно пред очите на нацията чиновник с име О`Брайън да ни налага с бухалката Магнитски, в името на върховенство на правото, а в собствената му страна прокурорите и съдиите малтретират и искат да отстранят от участие в изборите в Колодаро президента Доналд Тръмп.

Всички власти мълчат по въпроса в България, за разлика от Орбан в Унгария. Легендата рече: “Ползването на съда като политическа бухалка за отсвирване на политическия противник ми напомня комунизма“.

12. Добрият наш Химик чака крупни инвеститори в България, а те отиват при лошия Орбан в Унгария - заводите за танкове и бронетранспортьори на германския Рейнметал в Залаегерсег и Варпалота; китайският завод за 7 милиарда евро за електрически батерии в Дебрецен; китайският завод за електроавтомобили BYD в Южна Унгария, а влакът-стрела от Белград няма догодина да е до София, а до Будапеща.

Не се е чуло заводите на “Мерцедес“, “Ауди“, БМВ, “Сузуки“, “Сименс“, “Самсунг“, “Бош“, “Мишелин“ да се изнасят от лошата Унгария към Соросоидната България.

Кога се очаква да направим Световно по лека атлетика, Световно по плуване, Европейско по футбол, финал за Лига Европа и Шампионска лига по футбол, Формула 1, Джиро Д`Италия...Кога, кога, кога, неуважаеми Химико?

Откакто се спука гумата на джипката на Бойко, нещо не се строи. Само един паметник се разруши...

Може ли да се разбере от облика на София днес, че е това е европейска столица и е Коледа? Розовите либерали я разнебитиха за месеци.

България през 2023-а е като България през 1989-а. Тогава последни разбрахме за песента на “Скорпиънс“ - “Вятърът на промяната“ и че комунизмът си отива. Чак догодина, на 10 юни след евровота, Денков ще се събуди от коледния сън и ще разбере от резултата на евроизборите, че вместо да вървим напред, сме вървели обратно на часовниковата стрелка срещу вятъра, който вече духа срещу Сорос на Байдън и все повече европейци ще си спомнят думите на великия генерал Де Гол, че американците не са европейци и не е нужно Европа да става 51-ият щат на Америка без право на глас.

Духа и срещу ислямизацията и африканизацията на Стария континент и джендър идеологията и неконтролираната миграция на ножа.

Няма в съня на Денков видение за ареста на лидера на опозицията Бойко Борисов, извършен незаконно, все едно бяхме в дните след 9 септември 1944, което не значи, че не се е случило... Няма нищо в съня му и за разградените граници и трепещите се по пътищата мигранти. Много неща в съня липсват, в това число и разтърсващи неразкрити убийства.

Хубавото на съня на Денков е, че 60% от българите били щастливи. Вероятно от това щастие спряха да гласуват, нали?

P.S.: Денков, да видиш не унгарски сън, а реалност! От 1 януари 2024 г., семействата, които се осигуряват и са до 40 години, получават кредит за придобиване на жилище от 130 000 евро при лихва от 3%. За всяко новородено до трето дете държавата приспада 26 000 евро от главницата за своя сметка

на горе