(БЕЗ) НАМЕСА

Погребват ни като нация
Радикалният ислям навлиза у нас

Погребват ни като нация

03 Февруари 2016

Предизборната витрина отклонява вниманието от външната агресия срещу България, а настъплението върви с пълна сила. Засега без изстрели, но с не по-малко страшните оръжия на манипулацията и демагогията.

Тези дни прочетох нещо умно от един колега, който бе написал, че политиците говорят онова, което народът иска да чуе. Естествено за сметка на истината! Точно това е номерът на властта през това горещо лято, отбелязващо рекорд по убийства, катастрофи и тежки престъпления. Премиерът и неговите придворни режат лента след лента, а София и магистралите приличат на Сталинград през 1942 година, но това е най-малката ни болка…

Зад предизборната витрина се крие една друга цел – да се отклони вниманието от външната агресия срещу България. А настъплението срещу родината върви с пълна сила. Засега без изстрели и бомби, но с не по-малко страшните оръжия на манипулацията и демагогията.

НПО срещу МВР

Вероятно ви е направило впечатление, че през последните месеци зачестиха „хуманитарните“ атаки на НПО-агентурата срещу МВР и граничните полицаи. Най-напред се появиха „СРС“-та, документиращи насилие на длъжностни лица срещу бежанци, а после на мода излязоха компромати от различен жанр срещу униформени. Няма спор, че органите на реда у нас са ерозирани от корупция и невежество от 25 години насам, но актуалната кампания най-малко има за цел да подобни работата на системата за сигурност.

Идеята е още повече да се блокират и без това импотентните ни служби, за да отпадне и минималната преграда пред инвазията на пришълците без самоличност. Това е продължението на активната съпротива срещу прословутата „ограда“ на югоизточната ни граница, която практически не плаши никого. Да, ама по този повод Брюксел ни е взел на мушка за разлика от Гърция и Унгария, издигащи солидни препятствия пред нежеланите имигранти. Тези страни обаче за разлика от нашата разполагат с отговорни политици, а не с дупедавци, готови за лижат подметките на всеки Голям брат и да козируват на всяка външна директива…

И като резултат от перфидната манипулация и спекулация с общочовешки ценности, тукашните по-католици от папата допълнително облекчиха режима за прием на имигранти и по тази начин още повече задълбочиха тежкия социално-демографски казус. За сметка на обикновените хора, защото такива като Кристалина Георгиева или Меглена Кунева отдавна са си построили комунизма извън България, а управниците въобще не се интересуват какво се случва на сто метра от техните луксозни и силно охранявани офиси  – в гетото между Халите и „Лъвов мост“…

Прозрачната игра на властта

Не са един и двама сънародниците, които не приемат за чиста монета данните за броя на бежанците, влезли у нас през последните години. И как да вярваме на казионната „стъкмистика“ след като през виртуалната граница влизат хиляди хора без самоличност? А после „компетентните“ ни убеждават, че няма опасност от радикален ислям и тероризъм. Ами, ако не дай боже, се случи ново Сарафово?!

Прозрачната игра на властта се дължи на две основни причини. Първата произлиза от перфидната позиция на Брюксел, отредила на страната ни незавидната роля на заден двор на Европа и буфер срещу бежанската инвазия. Втората насочва към нечистоплътната мисия на резидентите от НПО-конспирацията, които неуморно подкопават националната сигурност и идентичност заради личния си бизнес като агенти за влияние в полза на външни интереси. Тези две причини се преплитат в пирамидата на управлението, където едновременно присъстват и довереници на еврокрацията от ЕС и храненици на Сорос и ко.

Самуил и Плиска са само параван

През последните месеци на обществото бяха подхвърлени подсладени залъгалки като паметника на цар Самуил в столицата и некропола в Плиска. Полемиката около монумента със светещите очи на жълтите павета се превърна в говорилня, а фокусите на Божидар Димитров с „чудотворната вода“, с която той поля Бойко Борисов, надминаха и най-пошлата казионна самодейност по време на социализма. И докато шефът на НИМ се прави на шарлатанин радикалният ислям навлиза у нас по всевъзможни канали. Има ли глупаци, вярващи, че разградената ни, скопена държава е в състояние на спре убийците от ИДИЛ, обикалящи надлъж и нашир цяла Европа?

Нещо повече – нас отдавна са ни отписали и погребали като нация, защото интересите на глобалната олигархична мафия диктуват доминация на шериата в така наречената „Ислямска дъга“ от Босна, през Косово, Македония и България и по-нататък към Крим, Кавказ, Близкия и Средния изток. Целта е да се затвори от юг „санитарния кордон“ срещу Русия, тръгващ на север от Балтика и продължаващ надолу към Полша и Румъния. За тази цел православните Гърция, Сърбия и България трябва да бъдат притиснати и изолирани като потенциални зони на руско влияние.

Ето защо наставниците от ЕС и НАТО не дават да се издума за ограничаване на бежанския прилив у нас и по всички възможни начини стимулират националния, социалния и демографския разпад на страната ни. Сметката е съвсем проста – една маргинализирана и циганизирана България ще бъде неутрализирана и безопасна при евентуален челен сблъсък на Запада и Русия в Украйна, Молдова или в Средиземноморския регион. Разбирате ли сега за какво са необходими паравани като цар Самуил и Плиска?

Печатница за паспорти

Тези дни неуморният ибрикчия на властта Божидар Димитров се похвали, че оттук нататък македонските граждани ще получават български паспорти само срещу устна декларация за „национално самосъзнание“?! По този начин според професионалния „патриот“ ще придобием още половин милион „сънародници“, които вече дори няма да рецитират „Аз съм българче“, за да вземат тапия за Европа…

Интересно дали докато редува своите втръснали номера от селски вечеринки и се прави на езически жрец, бившият гларус от Созопол си дава сметка, че неговата печатница за паспорти може да произведе още беди за нещастната ни родина? Защото никак не е трудно да се предвиди, че покрай кампанийното производство на нови „българи“ като нищо ще бъдат допуснати и македонски шиптъри с фалшива самоличност, директно обвързани с терористичната мрежа на УЧК (Армия за освобождение на Косово) и клетките на „Ал Кайда“ и ИДИЛ на Балканите…

Тези опасности обаче никак не интересуват такива като проф. Божидар Димитров, Меглена Кунева, Кристалина Георгиева, Соломон Паси, поредицата външни и военни министри, натрапени от Големия брат. Същото важи и за търговците с хуманитарни ценности от НПО. За всички тях на преден план е личният им бизнес, който очевидно е толкова по-успешен, колкото те са по-вредни за България…

Ще отговори ли най-сетне някой от „Дондуков“ 1 и 2 колко ни струват имигрантите и новите македонски „българи“, сетили се за „корените“ на тръгване за гурбет в Италия или Германия?

Източник: в. „Уикенд“ 

на горе