(БЕЗ) НАМЕСА

Последната права към края на историята
Истанбулската конвенция

Последната права към края на историята

23 Март 2018

Ще е необходимо безкомпромисно да се ограничи дейността на полицията, разузнавателните  служби и въоръжените сили,забранявайки им всякакво легално участие в политиката

През 1993 година американският  Институт „Алберт Айнщайн“, гр. Бостън, (The Albert Einstein Institution)  издава книгата на Джин Шарп  От диктатура към демокрация. Стратегия и тактика на освобождението“.

 „...началниците" наложиха препоръчаното от Джим Шарп:  

„...На новата демократична система ще е нужна нова конституция“ (Изпълнено!)

„...Ще са ѝ необходими външни групи, които да ѝ оказват подкрепа - неправителствени организации (обществени движения ,религиозни  или политически групи, профсъюзи, и т.н) , правителства, и/или ООН с нейните различни органи и т.н.“ (Изпълнено!) .

„...Ще е необходимо безкомпромисно да се ограничи дейността на полицията, разузнавателните  служби и въоръжените сили,забранявайки им всякакво легално участие в политиката“. (Преизпълнено!)

„...Освободената страна ще се сблъска  с чужди заплахи, което ще изисква повишена отбранителна способност. Възлагайки защитата непосредствено на гражданите, освободените от диктатурата държави не трябва да създават мощна армия, която сама по себе си може да бъде заплаха за демокрацията  и изисква огромни разходи“. (Изпълнено! България в НАТО)

„...Хората, притежаващи опит в политическото неподчинение по-трудно ще станат жертва на нова диктатура. След свалянето на старата диктатура, техния опит в политическото противопоставяне ще им открие пътя за защитата на демокрацията, на гражданските свободи, правата на малцинствата, на пълномощията на правителствата и неправителствените организации в регионите и на местно ниво“.

 ( Джим Шарп,1993г)

 

След „края на историята“ се оказа ,че е нужна нова идеология така наречената „Трета /джендър/ политика“, като идейна база на неолибералното обезличаване. (В процес на изпълнение!)

на горе