КАУЗИ И ИДЕИ

Поход за мир, независимост и човешки права
26.11.2023 г., неделя, 14.00 ч.- НДК

Поход за мир, независимост и човешки права

22 Ноември 2023

Стани, стани, юнак балкански, от сън дълбок се събуди!

На 26 ноември/неделя/ 2023 г. от 14.00 ч. отново пред пилоните на НДК независимо от климатичните условия призоваваме всички будни и родолюбиви българи да вземат участие в последния за тази година митинг и шествие за мир, независимост и човешки права.

Нека още веднъж покажем нашата решимост против създаването на още чужди бази на родна земя, което фактически означава превръщането ни в окупирана територия, както и против продължаващото подхвърляне на „съчки“/снаряди и друг тип въоръжение/ в пожара на конфликта на украинска земя!

Нека да демонстрираме нашето несъгласие с делигитимацията на всички ключови институции на България – Народно събрание, Министерски съвет, армия, полиция и т.н. като резултат от безотговорното, некомпетентното и безсрамно политическо поведение на правителството на „сглобката“ и парламентарното мнозинство на „не-коалицията“!

Нека да защитим правото на българското семейство да бъде създавано от съпруга и съпруг, майка и баща, а не от „родител 1“ и „родител 2“!

Нека да изискаме бюджет, който да не граби с данъци и такси трудовия народ на България, а да се формира на основата на прогресивна данъчна система, да е ориентиран към производство и създаване на заетост, както и към социална солидарност към истински нуждаещите се, а не към „чорбаджиите“!

Нека да браним ключовия залог за едно по-светло бъдеще - нашата енергетика от замисления разгром от страна на правителството на „сглобката“!

Нека да издигнем нашия глас за незабавно формиране на комплексна програма и предприемане на действия, с които да се даде началото на измъкване на българската нация от жестоката социо-демографска катастрофа, която ако не бъде преодоляна означава смърт на майка България в една не толкова далечна перспектива!

Нека….

Нека…

Нека да се чуе „Глас народен, глас Божи“!!!

Оставка на правителството на „сглобката“ и саморазпускане на това Народно събрание, доминирано от „не-коалицията“!!!

Български Национален Съвет за мир
Сдружение „Брод за България“
Сдружение „Ляв поглед“
Обществен съвет „Воини за мир“
НД Русофили за Мир 
ОСМ проф.Ваня Добрева
Сдружение „Справедлива България“ 
Сдружение „ Жени и майки за мир“
Сдружение „Ветерани на труда за мир“
Антифашистки форум-България

Присъединете се!?

Поканете вашите приятели и близки!?

на горе