ЗАД НОВИНИТЕ

Справедливост на висок глас
В подкрепа на Николай Малинов

Справедливост на висок глас

29 Септември 2021

Русофилският шпионски скандал – част от хибридните атаки, които целят вкарването на България в изкуствен цивилизационен конфликт между Русия и Европа.

Протест под надслов  „Хора, бдете!“ подкрепи Николай Малинов пред Специализирания съд преди началото на делото за шпионаж.

Николай Малинов посети събитието минути преди и след заседанието. Той изказа благодарността си към присъстващите, които са отделили от времето си и за смелата им гражданска позиция, която защитават.

„В този първи по рода си протест пред Специализирания съд ние на висок глас заявяваме, че каквито и да са последствията за нас, ние няма да се откажем от защитата на нашата кауза – Русия и България да са заедно в тези трудни времена. С тези хибридни атаки, каквато по същество се явява русофилският шпионски скандал, нашите врагове целят само едно – вкарване на конфликта в гореща фаза и превръщането на България в прифронтова държава, в изкуствен цивилизационен конфликт между Русия и Европа. На това ние твърдо ще се противопоставим“.

По време на първото заседание на съда беше взето решение то да бъде проведено или на 26 октомври, или на 23 ноември, в зависимост от това дали кандидатурата на Николай Малинов за президент или за народен представител бъде регистрирана в ЦИК.


Защо така обичаме да ненавиждаме Русия – VIII Национален дискусионен форум БРОД за България

   Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без разрешение от редакцията на БРОД за България

на горе