ЗАД НОВИНИТЕ

КОРОНА ПО МЯРКА /22/

КОРОНА ПО МЯРКА /22/
Aвтор:  Из...Мрежата 
Снимка: https://pixabay.com/
08 Август 2022

Защото симптомите на химическото натравяне с нано-частици и така наречения Ковид са 100% еднакви. И защото ако българите разберат, че няма вирусно заболяване, а са били тровени за да повярват, че има „вирус“, голяма част от политиците ще бъдат осъдени ефективно по чл. 416 НК.

Причинител на Ковид съществува и това е факт защото много хора бяха хоспитализирани с тежки симптоми, а десетки хиляди починаха. Но за вирус ли става въпрос или причинителят на Ковид токсикозата е всъщност изкуствено произведена нано-частица, управлявана със съответния софтуер? „Вирусно заболяване“ ли е Ковид или се касае за нано-токсикоза, натравяне с нано-частици?

Това, което виждате на снимката, е нано-частица. По размер, вид и свойства тази нано-частица не се различава от вирус. Разликите са само и единствено функционални и те са следните:

Всеки вирус (лабораторно създаден или див) губи своята вирулентност при среща с имунитета на популацията, докато нано-частиците – не. Нано-частиците винаги причиняват симптомите, за които са програмирани, независимо от имунитета на хортата. Не може да се „създаде имунитет срещу нано-токсикоза“, така както не се създава имунитет срещу изгаряне с горещ предмет.
Вирусите не могат да бъдат управлявани със софтуер, докато нано-частиците са създадени точно с такава цел:
да се осигури управляемост на процеса на „заразяване“ на популацията;
да се осигури „нова вълна заразени“ тогава, когато е необходимо. 

Поради горната причина Пландемия от глобален мащаб се предизвиква с нано-частици, а не с вируси, защото вирусите са неуправляеми, а нано-частиците се управляват със съответния софтуер.

До този момент геномът на „вируса“, причиняващ Ковид не е открит. Защото няма геном. Причинителят на Ковид не е „вирус“, а нано-частица. Нано-частиците нямат геном. Де факто, генните фрагменти, които се откриват с ПСР тестовете не са вирусни, а човешки гени; малки частици човешко ДНК, екзозоми.

Причинителят на Ковид е патентован още през 2015. Патентовани са комплектите за „тестване“, „ваксините“ и всичко, което е свързано с предстоящата световна Ковид „инфекция“. Но според Женевската конвенция вируси не могат да бъдат патентовани, защото:
1. Естествените вируси не могат да бъдат патентовани, защото са създадени от природата, а организми, създадени от природата не се патентоват.
2. Изкуствено (лабораторно) създадените вируси не могат да бъдат патентовани, защото се считат за биологично оръжие. Но все пак причинителят на Ковид е патентован.

Следователно причинителят на Ковид не е вирус, а нано-частица. Нано-частиците могат да бъдат патентовани, защото те са продукт на човешката дейност и през 2015 все още не бяха включени към катергорията на био-оръжията.

Наличието на анти-тела съвсем не означава, че организмът се е срещнал с „вирус“. Клетката произвежда анти-тела срещу множество причинители, в т.ч. приони, плазмиди, нано-частици и др.

Според изследванията на професор Монтенари и Антонела Гати така нареченият „Ковид“ не е „вирусно заболяване“, а нано-токсикоза: тежко отравяне на организма с нано-частици, веоятно чрез нано-аерозоли.
Нано-частиците могат да бъдат разпространени върху популацията по въздушен път, във водни източници, в канализацията, чрез храната … практически навсякъде. Затова в Русия още през 2005 година беше създаден Комитет по нано-безопасност. Комитетът има за цел да се измерва замърсяването с нано-частици (от въздуха, водата, храната и т.н.) и да се предприемат мерки за осигуряване на химическа и биологическа безопасност на руското население. Нано-частиците са по-малки от атом. Те навлизат през йонните канали на клетките, достигат ядърцето, където се намира ДНК. Макромолекулата на ДНК има свойството да завихря нано-частиците около себе си. По този начин човешкото ДНК може да бъде хаквано с нано-частици и човекът да бъде дигитално контролиран. Именно поради тази причина Еманюел Макрон не даде ПСР тест в Русия за да не могат да му вземат ДНК проба. За да се осигури химическа и биологическа безопасност на руските граждани, руската конституция беше изменена (глава 7) и Руската федерация стана едноличен собственик на ДНК данните на руските граждани. Президентът Путин издаде Указ 97 (11.03.2019), в който се казва, че се предприема ДНК паспортизация на населението с цел предпазване от техногенно зарзяване на руските граждани, в това число с нано-аерозоли: осуществление генетической паспортизации населения с учетом правовых основ защиты данных о персональном геноме человека и формирование генетического профиля населения; 
Прочетете текста на Указ 97. /http://kremlin.ru/acts/bank/44066/

Съвсем умишлено в България нито един вирусолог не направи диференциална диагноза между „вирусното заболяване“ Ковид и нано-токсикозата (натравянето с химически вещества, химически пневмонит, J 60-J 90 по МКБ 10). Защо? Защото симптомите на химическото натравяне с нано-частици и така наречения Ковид са 100% еднакви. И защото ако българите разберат, че няма вирусно заболяване, а са били тровени за да повярват, че има „вирус“, голяма част от политиците ще бъдат осъдени ефективно по чл. 416 НК.
Най-големият страх на политиците в България е да не би българите да се досетят, ченяма вирус и че симптомите на Ковид се причиняват от нано-частици. 
В този смисъл налаганите маски и мерки изобщо не са ефективни, защото нано-частиците навлизат в човешкото тяло по много различни пътища. Маските са налагани от ЕС и СЗО за да има причина на по-късен етап да се въведат нано-татуировките на челото, като идентификация на личността, така нареччената ID 2020 и въвеждане на ДНК паспортизацията – под предлог, че не може да бъде разпознат човека на камерите заради носенето на маски.

Причината да напиша тази статия е защото ако повече от 60% от българите проумеят за какво чудовищно престъпление става въпрос, Ковид-измамата ще претърпи провал. Затова моля всеки от вас – споделете тази информация на колкото се може повече хора.

Източици:
https://dariknews.bg/novini/sviat/makron-otkaza-na-kremyl-test-za-covid-19-za-da-ne-mu-vzemat-dnk-2300190
https://www.researchgate.net/publication/5823183_Ultrahigh_reactivity_provokes_nanotoxicity_Explanation_of_oral_toxicity_of_nano-copper_particles

   Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без разрешение от редакцията на БРОД за България

на горе