ЗАД НОВИНИТЕ

Решение на Върховния съд на САЩ: „Ваксините срещу Covid НЕ са ваксини“

Решение на Върховния съд на САЩ: „Ваксините срещу Covid НЕ са ваксини“
Aвтор:  Светослав Атаджанов

10 Юни 2024

Робърт Ф. Кенеди младши спечели делото срещу всички фармацевтични лобисти.

Ваксините срещу Covid-19 НЕ са ваксини. В решението си Върховният съд потвърждава, че щетите, причинени от генната терапия на Covid mRNA, са НЕОБРАТИМИ.

Тъй като Върховният съд е най-висшият съд в Съединените щати, няма допълнително обжалване и всички възможности за обжалване са изчерпани.

В изявлението си Робърт Кенеди подчерта, че този успех е възможен само благодарение на международното сътрудничество на голям брой юристи и учени. Разбира се, това решение създава международен прецедент.

Очаква се това решение да има въздействие по-специално върху Швейцария, тъй като Швейцария има специална позиция в своята Федерална конституция. От една страна, Нюрнбергският кодекс се появява в член 118b от Конституцията, а в Швейцария неподходящото използване на генно инженерство при хора е забранено съгласно член 119 от Федералната конституция. Това се допълва от член 230bis от Наказателния кодекс, което означава, че нарушителите РИСКУВАТ до 10 години затвор.

Но това историческо решение трябва също така да накара останалата част от света да спре, тъй като Нюрнбергският кодекс има международна сила и се съдържа също в член 7 от Международния пакт за граждански и политически права.

В случай на наказателни обвинения, изявлението трябва да споменава скандала Contergan, за да придаде специална тежест на обвиненията.

Германският адвокат Райнер Фюлмих и повече от 100 други немски адвокати участват активно в тези дела. НИТО ЕДНА медия не говори за това, нито в Швейцария, нито в Европа.

За съжаление е почти математически очевидно, че при положение, че това е деструктивен субект, способен да променя финансово-икономическите планове на мощните лобита във ФАРМАЦЕВТИЧНИЯ сектор, общественото мнение не е информирано за него. Ние сме в разгара на рекламна кампания, за да насърчим хората да се ваксинират и след това да се ваксинират отново преди следващата зима.

Много е вероятно, ако новината за това историческо решение някога се разпространи, да бъде твърде късно да се позволи на корумпираната медицинска класа, съгласувана с позициите на фармацевтичното лоби, да напредне възможно най-далеч в кампанията за ваксиниране.

КАНИМ всички честни хора с добра воля да разпространят възможно най-широко това историческо РЕШЕНИЕ на Върховния съд на САЩ.

За наше собствено добро, но най-вече за доброто на нашите деца и внуци... нека не позволяваме на лобистите да увредят непоправимо здравето ни и да изложат живота ни на опасност.

Можете да видите новината на следния линк:

https://www.foxnews.com/…/new-york-supreme-court-reinstates…

Върховният съд на Ню Йорк възстанови на работа всички служители, уволнени поради отказ да се ваксинират, и нареди обезщетение | Фокс нюз.

Източник: SvobodnoSlovo EU

   Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без разрешение от редакцията на БРОД за България

на горе