ЗАД НОВИНИТЕ

България като местопрестъпление
/Призив за Мирослав Писов /Антимафиоти/

България като местопрестъпление

07 Май 2019

Българи!
Подкрепете призива за амнистия и  помилване на Мирослав Писов и Антимафиотите осъдени несправедливо и несъизмеримо жестоко.

...Откраднати милярди, схеми с банки – осъдени няма.......................................
Ликвидатори и Приватизатори – присвоени милиарди...................................................
Беззаконие и над 150 поръчкови убийства за времето на прехода – неразкрити.......
Наркотрафик, пазари за момичета и органи, контрабанда – недосегаеми......................
Братя Галеви, Брендо.., независимо от Европол, „братски и партньорски“ служби.........
/или именно затова/ – неоткриваеми...............................................................................
Олигарси, главни секретари, премиери, прокуратура, съдебна система.. – присвоена държава!
Справедливост и възмездие... 
– няма!
Виновници за Прехода са Гергана, Желяз.., сестри Белнейски................... Изкупителните жертви на статуквото със стотиците хиляди наркомани и малолетни проститутки и емигриралите ни деца….

И понеже „виновността на Виновните не намалява трагедията на невинните“, днес на ред е Мирослав Писов и колегите му, които преди 15 години, когато все още държавата имаше плахи опити да респектира престъпността, те се опитаха да задържат един доказан престъпник…

Престъпниците в България , както знаете са „Богоизбрани“ – те са неприкосновени... Над всичко..! 

Помните ли „ Косьо Самоковеца“ (обявен за национално издирване) – обажда се два месеца по-късно на Ани Заркова и ѝ дава интервю в НДК /Дискотеката НЕРОН/, за да докаже на българското общество, че е недосегаем и никой не го „Търси“ реално...  Просто Блъф!
Блъф,
който и днес се преекспонира със страшна сила… КТБ, самолети, апартаменти, Мишо Бирата, фондове.., правосъдие, европейско право, мигранти, огради, Газ, Евроизбори, корупция, фалшификации на избори.., Велик Ден...  Нотр Дам – гори……...................молитви за мир...!
…Всичко това изисква маскировка
, димна завеса, маскарад, демонстрация… и картонения „Голиат на справедливостта“ вади (показва) изкупителни жертви………

…..Един достоен офицер и антимафиот /изпълняващ професионално сложните си и опасни ангажименти в трудното си поприще/ …Днес Мирослав Писов и колегите му са изкупителни жертви и срамен гърч на справедливостта пред българското общество.
...и пример за назидание
пред всички оперативни служби на МВР, дръзнали да изпълнят ангажиментите си и заповедите на своите началници, срещу олигархията на злото в Родината си… Там да глобяват населението, данъци да му събират за всичко, да му дерат  по 10 кожи ако не подкрепи управляващата конюнктура, съдия-изпълнители да му изпровождат, спец-ченгетата да служат на чужди за България  и нацията интереси, да не се „Пречкат“ на статуквото , че „Писов ден“ ги чака иначе..- в Бобов Дол (ския) зандан...........................!!!
/...този затвор впрочем е в община Дупница – онзи град на братя Галеви…/

Днес след 15 години  съдебно дирене, след полюсно различни съдебни решения на всякакви инстанции – Мирослав Писов чинно отива сам да „излежи“ несправедливата си присъда по препоръка на други държави „в името на Народа!“ който го боготвори и години наред пита „къде са Галеви ?“ и ненавижда въпроса „Кой?“...!!! Такава е съдбата на тези млади български мъже дръзнали да изпълнят мисията и задълженията си на антимафиоти.


ПРИЗИВ

Клуб „Сигурност“, КООСО, НААФ, ББР и Национален форум „ Брод за България“ се обръщат с призив към Президента на Р. България, към всички национални , патриотични, браншови, военно-родолюбиви организации, родители на потърпевши от наркотици наши деца , майки на момичета с откраднати съдби и наши съмишленици в битката срещу унизителното статукво  обсебило дните на България…

Българи!
Подкрепете призива за амнистия и  помилване на Мирослав Писов и Антимафиотите осъдени несправедливо и несъизмеримо жестоко, предвид обстановката и многобройните съдебно медицински експертизи по случая.
Нека, президентът на Р. България, съгласно неговите законови пълномощия, на основание общо човешките и морални ценности, както и предвид дълбокото познаване на военно-оперативната и бойна практики и не на последно място войнската и офицерска чест – осъществи своето право и ангажира себе си с този хуманен акт, който ще гарантира вярата на нацията и целия бранш „Национална Сигурност“ във високото ниво на чувствителност на Президентската институция, както и за ефективната ѝ принадлежност към духовната, нравствена и морална съизмеримост на  нацията.

   Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без разрешение от редакцията на БРОД за България

на горе