(БЕЗ) НАМЕСА

Спасението
Какво означава скъсването на Русия със Запада?

Спасението
Aвтор:  Александър Дугин

02 Март 2022

Това е скъсване със смъртта, дегенерацията и самоубийството

Какво означава скъсването на Русия със Запада? Това е спасение. Съвременният Запад, където триумфират Ротшилдови, Сорос, Шваб, Бил Гейтс и Зукърбърг, е най-отвратителното явление в световната история. Това вече не е западът на гръко-римската средиземноморска култура, не християнското средновековие и дори насилствения и противоречив двадесети век.

Това е гробище на токсичните отпадъци на цивилизацията, това е антицивилизационно. И колкото по-бързо и по-пълно Русия бъде откъсната от него, толкова по-бързо ще се върне към корените си. За какво? Отвъд християнските, гръко-римските, средиземноморските... - към европейските корени... Тоест към корените, общи с истинския Запад. Тези корени са мои! - отсече съвременния Запад. Но те останаха в Русия.

Едва сега Евразия вдига глава. Едва сега либерализмът в самата Русия напълно губи почва под краката си.

Русия не е Западна Европа. Русия следва гърците, Византия и източното християнство. И все още върви по този начин. Да, със зигзаги и отклонения. Понякога се забива. Но идва.

Русия се изправи, за да защити ценностите на традицията срещу съвременния свят. Това е самият „бунт срещу съвременния свят“. НЕ ГО ЛИ РАЗПОЗНАХТЕ ?

И Европа трябва да скъса със Запада и дори САЩ трябва да последват онези, които отхвърлят глобализма. И тогава всички ще разберат какъв е смисълът на съвременната война в Украйна.

Мнозина в Украйна разбраха това и преди. Но ужасната яростна, либерално-нацистка пропаганда не остави и ГРАМ СЪМНЕНИЕ в  умовете на украинците. Те ще се опомнят и ще се борят заедно с нас за Царството на светлината, за традициите и истинската християнска европейска идентичност. Украинците са наши братя. Били, са и ще бъдат.

Разривът със Запада не е скъсване с Европа. Това е скъсване със смъртта, дегенерацията и самоубийството. Това е ключът към възстановяването. И самата Европа – народите на Европа – трябва да последват нашия пример: да свалят антинародната глобалистка хунта. И да построим ЗАЕДНО истинска европейска къща, европейски дворец, европейска катедрала.

на горе