МЪДРОСТТА НА БЪЛГАРИЯ

ПРИЗИВ ЗА ОБЩОНАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ
ПОЛИТИЧЕСКАТА НИ КЛАСА Е НАЦИОНАЛЕН ПОЗОР!

ПРИЗИВ ЗА ОБЩОНАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ

01 Юли 2022

НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ЗА БЕЗУМИЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ДНЕВЕН РЕД НА БЪЛГАРИЯ  Е ВИНОВЕН "ПРОСТО КИРО"..!

НЕ Е НУЖНО ДА  МИНАВАМЕ ПРЕЗ ВСИЧКИ ЛОГИЧНИ, НРАВСТВЕНИ И ЮРИДИЧЕСКИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ, СЪПЪТСТВАЩИ "ПРОСТО НАТРЕСЕНОТО" НА НАЦИОНАЛНИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ "НЕБОСКЛОН" – АТЛАНТИЧЕСКО "АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ" НАРЕЧЕНО "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" ИЛИ "ПРОСТО КИРО".

НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ИЗРЕЖДАМЕ "ЗАСЛУГИТЕ" НА ПРЕЗИДЕНТА И ЦЕЛИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ, ЗА ИЗКУСНО НАРЕДЕНИЯТ /ПРАКТИЧЕСКИ НЕВЪЗМОЖЕН/ КАРИЕРЕН ПЪТ НА ПРОЕКТА "ПРОСТО КИРО" И НЕГОВОТО ОПЕРАТИВНО ВНЕДРЯВАНЕ КАТО ПРЕМИЕР...

РАЗБИРА СЕ, НЕ МОЖЕМ ДА ОТРЕЧЕМ, ЧЕ В РОДНАТА ИСТОРИЧЕСКА ПАМЕТ, НЯМА ДРУГ ТАКА ЕФЕКТИВЕН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, КОЙТО ЗА МЕСЕЦИ ЕЛИМИНИРА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИТЕ ВЪЗМОЖНИ ЖИЗНЕНИ ПОЗИЦИИ ЗА ОТСТОЯВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ.

ДНЕС БЪЛГАРИЯ НА ПРАКТИКА Е ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ И ЕДИНСТВЕНА В СВЕТА /СЛЕД УКРАЙНА/ СЪС СКЪСАНИ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ..!

ДНЕС БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ЗАЩИТИ НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ ЗА МАКЕДОНИЯ..!

➢ ДНЕС БЪЛГАРИЯ ИЗНАСЯ ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА..!

➢ ДНЕС БЪЛГАРИЯ Е ГОТОВ АМЕРИКАНСКИ /И НАТОВСКИ/ ПЛАЦДАРМ ЗА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ РУСИЯ..!

ДНЕС БЪЛГАРИЯ Е С ЛИКВИДИРАН СУВЕРЕНИТЕТ, А БЪЛГАРИТЕ СА КОЛОНИЗИРАНИ ЗАЛОЖНИЦИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ С ОТНЕТИ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА. ЧУЖДИ ЗАЛОЖНИЦИ, КОИТО УТРЕ ЩЕ МОБИЛИЗИРАТ ПО КОМАНДА /ОТ 12000 КИЛОМЕТРА/ И ЩЕ БЪДЕМ ЗАЛОЖЕНИ КАТО ПРЕДЕН ФЛАНГ НА "НАТО" СРЕЩУ РУСИЯ..!
 

ДАЛИ НЕ РАЗБИРАМЕ, СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ.?!

ДАЛИ НЕ РАЗБИРАМЕ, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА БИ БИЛО НЕВЪЗМОЖНО БЕЗ СЪУЧАСТИЕТО НА ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА В БЪЛГАРИЯ.?!

 ➢ ДАЛИ НЕ СИ ДАВАМЕ СМЕТКА, ЧЕ "ОНЗИ ЮМРУК" НА ПРЕЗИДЕНТА – СРЕЩУ МАФИЯТА, ВСЪЩНОСТ НЕ НИ ДОКАРА "МАЯ МАНОЛОВА"И "СТАТУКВОТО ОТ ПРЕХОДА", А "АНГЛО-САКСОНСКОТО СТАТУКВО", КОЕТО НИ ЗАЛИЧИ ЗА МЕСЕЦ ОТ НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ, ОТ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА, ОТ СПРАВЕДЛИВОСТ, ОТ НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО, ОТ СУВЕРЕНИТЕТ...
...ДО СТЕПЕН, ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА, В БЕЗПРИНЦИПНАТА СИ КОНСУМАТОРСКА И ЖАЛКА, САМОЦЕЛНА И ЕГОИСТИЧНА АЛЧНОСТ – НА ПРАКТИКА ОБЕЗСИЛИ И УМЪРТВИ ДОРИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ИДЕНТИЧНОСТИ И КОНСТИТУЦИОННО – ГАРАНТИРАНИТЕ Й ИНСТИТУЦИОНАЛНИ ПРАВОМОЩИЯ И РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ .
...ДО СТЕПЕН, ЧЕ ДНЕС "ДБ"– КОЯТО "Е ДЛЪЖНА" ДА ПОДКРЕПЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ,"БСП"– СЪС СВОЙ ВИЦЕПРЕМИЕР И "ИТН"– СЪС СВОЙ ВЪНШЕН МИНИСТЪР, И "ДПС" И "ГЕРБ" СЪС СВОЙ ПРОКУРОР И С ПАТЕРИЦАТА СИ "ВЪЗРАЖДАНЕ", НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА СПАСЯТ РОДИНАТА СИ ОТ "ЧУДОВИЩЕТО" – КОЕТО ИМ ПРОБУТАХА /И ТЕ УСЪРДНО КОНСТИТУИРАХА/, КАКТО И ОТ НЕГОВИТЕ ПРЕСТЪПНИ – АНТИБЪЛГАРСКИ ДЕЙСТВИЯ...

...А ПРЕЗИДЕНТЪТ, КАТО ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА, КАК БИ ЗАСТАНАЛ ЗАД ОЧЕВАДНО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ПРЕМИЕР, ИЗНАЧАЛНО ПРОЕКТИРАН ПРЕЗ НЕГОВИЯ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ.?!

ИМА ВАРИАНТ, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ И ТОЙ Е ЕДИНСТВЕН СПАСИТЕЛЕН ЗА ВАС И ЗА РОДИНАТА НИ!!!

 ПРИЗОВАВАМЕ ВИ ДА ОГЛАВИТЕ ИНИЦИАТИВА И ДА ПАТРОНИРАТЕ ОБЩОНАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТЕН ФОРУМ "БРОД ЗА МИР"!

 ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И НПО –  ИЗВЪН СВОИТЕ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ И КОМЕРСИАЛНИ ПРИСТРАСТИЯ, ПО СЪВЕСТ И В ИМЕТО НА МИРНА И ДОСТОЙНА БЪЛГАРИЯ, ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ТАЗИ ИНИЦИАТИВА..! 

ПРИЗОВАВАМЕ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА ДА ПОТЪРСИ ВИСОКИТЕ ЦЕННОСТНИ И ЛИДЕРСКИ КРИТЕРИИ, КАТО РАБОТИ "ЗА БЪЛГАРИЯ" И СЪЗДАДЕ ПРЕДПОСТАВКИ, РОДИНАТА НИ ДА БЪДЕ ТАКА ЕСТЕСТВЕНИЯ ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН, КУЛТУРЕН И ДИПЛОМАТИЧЕСКИ БРОД  И ПОСРЕДНИК ЗА ДИАЛОГА ЕВРОПА – РУСИЯ...

 ПРИЗОВАВАМЕ ВИ, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, ДА ОБЯВИТЕ ПАТРОНАЖА СИ ЗА

 •  ОБЩОНАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ЕДИНЕНИЕ НА НАЦИЯТА ПОД НАДСЛОВ
"ДА СПАСИМ МИРА В БЪЛГАРИЯ"

•  СРЕЩУ БЕЗУМИЕТО – "ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ"

•  ЗА ТЪРСЕНЕ НА СЪДЕБНА И НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕДИЗВИКВАНЕТО НА ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАСТРАШАВАЩА МИРА И НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ..!

 „Когато една обществена класа, която господства и управлява в дадена епоха престане да има туй чувство, когато тя престане да бъде полезна на обществото на което тя служи, тя понася участта, която понася всеки орган в един организъм, когато престане да работи:
тя почва да се изражда щом престане да служи на обществото.“
Атанас Буров

БРОД ЗА БЪЛГАРИЯ: ЛАЗАР МУРДЖЕВ
БНСМ: проф. НАКО СТЕФАНОВ
София 1 юли 2022г

на горе