МЪДРОСТТА НА БЪЛГАРИЯ

НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ И НАРОДНА МЪДРОСТ...

НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ И НАРОДНА МЪДРОСТ...
Aвтор:  Христина Спасова
Снимка: DW
02 Юли 2022

Zаради българския народ - истинските хора, безрезервено обичащи Русия! 
Отправям гореща молитва към Бога, мислено прегръщам Вас и всички в Посолството. Искам ви тук, в България - всички, до един! Ниско се покланям на Русия и не зная как да изразя това, което чувствам - благодарност, Обич...

ДО
Посолството на Руската Федерация в България
До моята любима Русия

Ваше Превъзходителство, ....не, не, съвсем по човешки... - пиша като човек на Човека, душа - на душата....Объркано, накъсано. Но от сърце. Значи - през сълзи. Не съм упълномощена от никого. Пиша от свое име. Но, тези, които бяха до мен снощи и днес на митингите в подкрепа на Русия, тези, които не дойдоха, защото не знаеха за митингите - те също мислят като мен. 
Уважаема Елеонора Митрофанова - Ваше Превъзходителство, Руска Сестро на България,

Моля Ви! Много силно Ви моля, не изоставяйте България, българите - оная малка шепа човеци, сътворени от Бога, изповядващи Православие и Правдата като Вас и безкрайно смачкани от зловещата машина на презокеанския колонизатор! Не допускайте да се затворят Руското Посолство и Консулствата! Поне това да имаме! Все някаква Надежда и опора е!
Да, Вие сте официално лице и общувате с институции. Но за България Времената са решаващи и Вие вече сте и човек и Надежда, а не само дипломат Н-р 1.
Със затварянето на Руското Посолство, се затваря и България и се убива бъдещето й. Предавате ни на колонизатора ни. 
Зная, че се чувствате обидена и Вие, като Човек, а и страната Ви от думите на някой си Кирил Петков. Той не е наш премиер! Той е НИКОЙ! А, ако иска да е Някой, следва да понесе сериозна отговорност, която да плати с доживотен затвор и вечно обругаване. Този неопитен, невъзпитан, недоучил и  продажен човечец Ви накара да се чуватвате обидена. Не си струва! Той е Никой, наистина! Защото е свален заради некомпетентност и умишлени вреди, които причини на страната и народа ни. Той е Никой, защото не бе легитимен Премиер - излъга за двойното си гражданство, наруши Конституцията и работеше за прокарване на чужди интереси и влияние, с което навреди. Този човек е нелигитимен и всичко, което е казал, направил и договорил, следва да се преразгледа и да се счита за нищожно. Не може да се чувствате обидена от този Никой - някакъв манекен, чиято пружина се навива от Посолството на САЩ. Може би ще попитате, защо ние, българите, след като съзнаваме какви са управниците ни, ги търпим? Значи - сами сме си виновни. Ще Ви отговоря. - Повечето българи, които са в силата си, са в чужбина. Останалите са силно зависими - за да се прехранват, за да учат, трябва да живеят в големите ни градове, в които е създадена Система, която да ги управлява и контролира. Манипулацията на медиите, които са под контрола на американските НПО-та също работят срещу Правдата. Помните ли каква бе Русия, след като Горбачов я предаде? Тогава голяма, велика Русия едва се справи с нашествието от Запад. Ако не бе предадено кормилото на властта на Владимир Вл. Путин, вероятно Русия щеше да е като днешна България. Не винете народa на България. Виновни са марионетните ни управници, за които не сме гласували. Изборите се манипулират винаги у нас. Не сме малко ние, истинските българи, които сме и русофили. Но, няма кой да ни организира. Ако се оттеглите от България сега заради някакъв продажен плужек, който няма право да представлява България, значи ни предавате! Отричате се от православни братя и сестри. Оставяте ни на вълците. А какво ще стане и с Вашите сънародници, живеещи в България? 
В момента върви война! Не само зради руснаците в исконно руските земи, които се намират в границата на тази странна държава с неустановен статут - Украйна. Войната е срещу настъпващия неолиберализъм, който с хитрост, или с брутални фашистки мерки, заплашва Русия и нормалния свят. И тук, в България върви тази война. И ние тук в България се борим някак с това, което се нарича Несправедливост, Нечовешка неолибералщина, Антихрист....  Не си тръгвайте! Не радвайте колонизатора ни САЩ! Войната с тях е навсякъде - и там, в Украйна и у нас и във всички страни. Управниците ни (особено Кирил Петков, който е нелигитимен) не са Бъл;гария! Правителствата си отиват, остават народите.

Моля Ви, Елеонора Митрофанова, запазете Посолството на Русия в България! Затворите ли го, ще зарадвате тези, които предизвикват това. Мисля, че целенасочено се е работело по това - да Ви дразнят и принудят да се скъсат дипломатическите отношения между България и Русия. Разберете - ТЕ искат да скарат двама братя. Особено България и Русия. Нашата мистична връзка, благословена от Бога, им пречи и им е фикс-идея да я разрушат.
Как искам да съм до Вас в този момент, да Ви прегърна и макар да плача, да Ви вдъхна сила да останете и запазите последната ни Надежда - Посолството. Да, то просто си стои. Няма НПО-та и опити за намеса и влияние. Но ТРЯБВА ДА ГО ИМА! България и Русия са едно пред Бога! До последно се борете и не отстъпвайте, моля Ви! Ония наглеци от улица "Козяк" 16 не трябва да тържествуват! 
Не обръщайте внимание на този Никой, който е толкова нищожен, че не заслужава не само да е премиер, но и да е човек. Плужек е той! Така мислим ние, българите. Креслив плужек, слуга на американските си господари. Такива са и тия в Парламента ни и президента ни. Но има нещо над тях - Бог и Правдата! Неестествените неща в живота са временни, Природата, Светът се самопречистват. Остава Доброто.
Госпожо Митрофанова, 
не си отивайте! Не затваряйте Посолството! 

Zаради Бога! Zаради руснаците, които живеят в България! Zаради светите кости на падналите руснаци за нас! (Нима ще оставите американски крак да гази костите им?!) Zаради българския народ - истинските хора, безрезервено обичащи Русия! 
Отправям гореща молитва към Бога, мислено прегръщам Вас и всички в Посолството. Искам ви тук, в България - всички, до един! Ниско се покланям на Русия и не зная как да изразя това, което чувствам - благодарност, Обич, благоговеен трепет.... Това чувстваме ние-българите, ние- русофилите (то е едно и също...)

С уважение, с Обич и Надежда

Христина Алипиев Спасова
(А чрез мен - близки, приятели, народ)

на горе