ВРЕМЕ Е...

НАШЕНСКИ ПАРЛАМЕНТ

НАШЕНСКИ ПАРЛАМЕНТ

18 Октомври 2022

Не, уважаеми чужди лакеи! Колкото и да са искрени подбудите ви, по-добре поканете някой друг. Например Ала Погачова.

Не бива да се чудим и маем, че в нашия „доблестен” парламент, мнозинството народни представители представляват интересите на чужда страна. Така е било и така ще бъде! Преди години народните ни представители угоднически са представлявали интересите на фашистка Германия, на СССР, а сега на Съединените Американски Щати. На пръв поглед изглежда разумно да се мушим под крилата на властелините, но за съжаление не е така. Историята на общественото развитие има обективен характер и не прощава на самозабравилите се властелини, които, опиянени от своето величие, пренебрегват човешкото достойнство. Сгромолясват се под нейния безпристрастен натиск, а онези, които са се гушили уютно под крилата им престават да съществуват. Примери безброй!
Какво достойно има в това да поканиш да говори пред българския парламент, човек наредил въпреки Минския мирен договор, да бъде бомбардирано безугледно населението на собствените си градове, да бъде оставена без вода многомилионна област, да бъдат взривени междудържавни газопроводи и жизненоважен граждански мост, да бъдат преследвани и избивани без съд политически врагове, дори зад пределите на страната му? С каква сура ще застане той пред незамъглените от западна пропаганда погледи на достойните български граждани? Какво ще им каже той? Да следват неотклонно примера му? Да подкрепят терористичните му методи, от които съдът в Хага е отместил „безпристрастните” си очи, за да се взира във фейкове против Русия? Нима някой искрено ще му повярва, въпреки очакваните бурни аплодисменти на „народните” ни представители? Едва ли! Не се ли замислят тези, които го канят, какъв скандал ще възникне, ако някой неустрашим депутат, му зададе подобни въпроси?
Не, уважаеми чужди лакеи! Колкото и да са искрени подбудите ви, по-добре поканете някой друг. Например Ала Погачова. На нея може би хората ще повярват и няма да й задават неудобни въпроси. Нали все пак е станала световно известна певица тук, в България?! А, ако толкова много чуждоземните ви господари настояват да е той и не можете да им откажете, вместо в Народното Събрание го поканете в Народния Театър. Той е добър актьор. Там му е мястото! Може вместо руската „Я люблю тебя жизнь” да ви изпее англосаксонската „Щом намажем релсите с грес”.
Доброжелателен драскач

на горе