ЗАД НОВИНИТЕ

СЛЕДЕТЕ НОВИНИТЕ ОТ ПЕКИН И МОСКВА
/България – /Православният/ Пудел с пачки на Посолството/

СЛЕДЕТЕ НОВИНИТЕ ОТ ПЕКИН И МОСКВА

11 Април 2024

„Изненадващо, на 10 април, „Франс прес“ предаде:
„САЩ предупредиха, че ще държат Китай отговорен, ако Русия завоюва още територии в Украйна!“

Какво се беше случило, докато медиите ни бълваха 24/7 – поредния „Пудел с пачки“ пари от родната Контрабанда... Контрабанда, за която всички български баби знаят от десетилетия.., а институциите, границата, службите и партиите /всичките/– под мъдрото ръководство на Посолства/та/, се „борят с Корупцията по високите етажи на властта“...

Ден преди това, колкото и „незабелязващи“ да бяха западните  мейнстрийм медии, се състоя визита на руския външен министър Сергей Лавров в Пекин с исторически резултат. 

Посещението на Лавров в Пекин и срещите му с президента Си Дзинпин и външния министър Ван И, бяха Форума на който, се оповестиха официално решения , които променят света :
„Пекин и Москва ще продължат да засилват стратегическото си сътрудничество на световната сцена
и да си оказват сериозна взаимна подкрепа. Народната подкрепа е източник на прогрес за Русия. Смятам, че под решителното ръководство на президента Путин руският народ ще има светло бъдеще”, коментира от своя страна китайският външен министър Ван И.
Русия и Китай ще работят за създаване на Евразийска система за сигурност, в която ще бъдат привлечени държави /на базата на БРИКС, ШОС и други международни структури/, чиято доктрина за суверенитет, независим път на развитие и уважение към различията са съмишлени с тези на Пекин и Москва;

Двете страни ще предприемат общи действия за пресичане на санкционния и финансов диктат на колективния Запад към други държави като форма на „наказания“ за техни независими и суверенни решения.

Със сигурност срещите очертават архитектурата на новия многополюсен световен ред, базовите  принципи – за нов тип партньорство, основано на суверенитет, взаимно уважение на националните интереси, различията и традициите, мирни инициативи за глобална помощ и търговия, нова Система за сигурност.

Пред очите ни се ражда многополюсният свят, който не робува на лицемерното и несправедливо единоначалие на САЩ, не робува на доларовия диктат, не приема, че Вашингтон, НАТО и "неолибералните им ценности" са „краят на Историята“ в международните отношения.

И това се случва на фона на регреса и кризата на колективния Запад, на обезличаването на Европейския съюз и НАТО и превръщането им в гумен печат на волята на Вашингтон. На фона на задълбочаващите се кризи в Европа, на фона на подмяната на изначалната същност на Европейския съюз, който от Съюз на национални държави за мирно съществуване, се превърна
в Съюз на войната срещу Русия... А, европейските народи вместо просперитет и справедливост получават джендър идеология, КОВИД, русофобия и агресивно дрънкане на оръжия!

Упадъкът на Запада и преместването на центъра на глобалните събития на Изток, дава шанс на идващия многополюсен свят. Видяхме как рухнаха прокобите и Русия днес е по-силна, Китай е икономическа сила № 1, а санкционерите се „простреляха в крака“ и предизвикаха в държавите си дълбоки икономически и социални катаклизми.

Затова следете новините от Пекин и Москва – На Изток се твори бъдещето на света!

   Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без разрешение от редакцията на БРОД за България

на горе